היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה היה אתמול יומולדת לבעלול אז הזמנתי את משפחתו לארוחת ערב. כל הערב עבר בסדר . לפני שיצאו היא הזמינה אותנו לחג אצלה אז אמרתי לה שאין לי בעיה לבוא אבל לישון אצל דודה של בעלי. כי היא לא מסוגלת לראות אותי מול העיניים חג שלם. וכמה שעות - כן.
ואזזזזזזזזזזזזזז
היא ישר התנפלה ואמרה: מה יגידו האנשים שאני לא רוצה לישון אצלם?? אמרתי לה 10 חודשים לא הייתי אצלך נראה לך שאנשים לא מבינים שמשהו לא תקין?
והיא התחילה לספר את ההסטוריה כמה שאני לא בסדר.
לקראת סוף השיחה כבר לא היה לי כוח. הרגשתי שאני מדברת לקיר. התחלתי לבכות ומה היא אומרת לי? מה את בוכה? הבכי שלך מאיים עלי!
איך בדיוק הבכי שלי מאיים עליך? אדם בוכה זה אדם הכי פגיע ורגיש בעולם! שאלתי אותה- את מפחדת מדמעות? מרגש?
אז היא הלכה.
נשארתי עם רגשות נוראיים. אין לי כוחות לכלום. פשוט כלום. אני מאתמול בוכה. איזה תמימה אני. אופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ
אשמח לעצות ולחיבוקים!
בשמת
8 תגובות
עמוד 1
אוחחחחח, מעצבנת.. "הבכי שלך מאיים עליי" ו- "מה יגידו אנשים..." זה משפטים שכ"כ מזכירים לי את אמא שלי..
פיתוש- ברור שלא ניסע לחג!
אין סיכוי!
בשמת
טוב מותק מה אני יגיד לך רק דבר אחד שחמה מכשפה לא משתנה אין מה לעשות כמה שתנסי להזמין, להתקשר, לנסות להביא עד אליה את הנכדים שלה ומה לו אין מה לעשות עם היא לא אוהבת אותך היא לא תאהב כנראה בחיים. אני גם ניסתי הכל ברגע שקצת אחרי הרבה זמן של שקט ספרתי לה איך היה איזה משהו איפה שאני ובעלי היינו כי היא שאלה ולא מצא חן בעיניה התשובה היא ישר התנפלה עליי ואחרי שהיא מתנצלת היא שואלת את בעלי עם אני רוצה כסף אז זהו שלא אני לא רוצה כסף שלה וגם לא לראות אותה אין לי לא כוח ולא סבלנות אליה ולפרצוף המעצבן שלה. נכון היא סבתא של הנכדים אבל ויש אבל גדול אני אמא שלהם והם רואים איך היא מתנהגת ולא ממש מתלהבים ממנה. זהו מותק תהיי חזקה ופשוט תחיי את חייך עם בעלך ובשביל השלום מדי פעם חוץ משלום שלום זהו.
וואי אני ממש מתבאסת בשבילך מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
באמת נשמעת מכשפה....קבלי
אהוד עידן
אוףףףףףףףףףףףף איתה כבר, שתפסיק למרר לך את החיים יאללה כבר מאמי אל תקחי ללב, תחיי את חייך עם בעלך הילדים והמשפחה שלך ושמי שעושה לך רע יהיה הכי רחוק שרק אפשר, אל תאפשרי לה להתקרב אלייך בכלל. אוהבת אותך מלא