השרשה או מכשפה, לצחוק או לבכות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות... קודם כל אני רוצה לברך את הבנות שנכנסו להריון...אכן חודש מבורך, אז מברוק חיבוקים ונישוקים...

אז ככה, למרות הבדיקות זרע המאכזבות ... לא ויתרנו החודש ואפשר לומר שאני ובעלי עבדנו כמו השפנפנים של אנרג'ייזר...
    עכשיו אני שבוע אחרי הביוץ בערך ואמורה לקבל ב-23-24 לחודש...
    כבר אתמול החלו מיחושים קלים בבטן התחתונה שכמו שאני מכירה את עצמי הם מבשרים על בואה של ... כל יום שעובר הכאבים מתחזקים טיפה, באים והולכים כמו כאבי מחזור נסבלים...
    הבנתי שכאבים כאלו יכולים להעיד על השרשה אוווף אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות... השרשה או בואה של המכשפה?

שיר
8 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו צריכות לקבל באותו התאריך, ואני מרגישה בדיוק כמוך!!
    מקווה מאוד שלשתינו יהיו רק בשורות טובות, אמן!!!!
  • ואיך הרגשת בחודשים קודמים,

תמיד יש לך מיחושים כשבוע אחרי הביוץ?

הלוואי מחזיקה ...

שיר
  • האמת שסבלתי לפני כמה ימים מכאבי בטן חזקים ומבחילות נוראיות...
    אין לי מושג מה זה אומר, ואני לא רוצה לפתח ציפיות.
    מקווה שב"ה יהיו בשורות טובות, נחכה ונראה...
  • שיר ומתוק,

עדיין כ"כ מוקדם לקבוע, שאני לא יודעת מה להגיד לכן...
  • עוד מוקדם מידי כמו שSHOSHI כתבה.
    זה תהליך שמצריך הרבה סבלנות וגם אכזבות לא מעטות.
    מאחלת לשתיכן בשורה טובה לחג ושנקלט כולנו החודש!!!
    חג שמח וכשר
  • אני עכשיו בשבוע השלישי... אז יתכן שאלו כאבי השרשה ולא כאבי טרום מחזור?

שיר
  • שבוע טוב לכולן..
    תאריך הביוץ שלי היה ב6 לחודש אז הכאבי בטן האלה והבחילות כן יכולים להיות תופעות של השרשה??
    שיר אני מחזיקה לי ולך אצבעות, הלוואי שזה יהיה החודש שלי, שלך ושל כל מי שמנסה להיקלט, נקווה שזאת תהיה המתנה שלנו לחג
    שיהיה לכולנו שבוע טוב ובשורות טובות
  • שיר - אין דרך לדעת רק לחכות לאיחור של כשבוע

בהצלחה לכולכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה