שלום לכולן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,
    אני חדשה באתר..
    אנחנו מנסים כבר 4 חודשים להיקלט ומסתבר שזה לא כזה קל כמו שחשבנו...
    אני מקיימים יחסים בעיקר לפי המחשבון ביוץ באתר, האם זה נכון לדעתכן?
    מאחלת לעצמי ולכולנו שניקלט כמה שיותר מהר, שיהיו בשורות טובות וחג שמח לכולכן
8 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה ושהות קצרה .
    קודם כול אני רוצה להגיד לך ש-4 חודשים זה מעט זמן
    מעבר לכך אל תלכי לפי המחשבון , תבקשי מרופא שיתן לך לעשות מעקב זקיקים וכך את תדעי במדויק את תאריך הביוץ.

בהצלחה

• מתי בערך צריך לבצע את הבדיקה הזאת?
  • 3 ימים אחרי מחזור הרופא יסביר לך זה לא בדיקה אחת זה כל יומים עושים.

• תודה רבה על העזרה..
    אני מקווה מאוד שלא אצטרך לעשות את הבדיקה ושהחודש תגיע ב"ה המתנה :-)
  • לי באופן אישי עזרה הערכה של הביוצית לגילוי מועד הביוץ וניקלטתי לאחר 4 חודשים של ניסיונות.
    הביוץ פשוט היה מאוד מאוחר..

• היי שירלי ושבוע טוב
    יש לי סיפור עם הערכות ביוץ האלה בחודש הראשון הן לא הפסיקו להראות לי כאילו אני מבייצת, וכשהלכתי לגניקולוגית שלי היא אמרה שיש מצב גדול מאוד שאני במחזור, כ"כ ציפיתי וכפי שהבנת במקומו הגיעה המחזור לצערי.
    אז אני לא ממש מאמינה בערכות האלה, ועכשיו ניסיתי לפי המחשבון, נקווה שזה יצליח ב"ה
  • שירלי ,
    סליחה רשמתי בטעות מחזור במקום הריון, הגניקולוגית אמרהש יש סיכוי גדול מאוד שאני בהריון בגלל שזה הראה תמיד ביוץ!!!
  • את יכולה ללכת לפי מחשבון ביוץ של האתר אבל הוא לוקח 14 יום מתחילת הוסת...
    אפשר גם ללכת לפי חום השחר, את מודדת חום כל בוקר 10 ימים בערך מתחילת הוסת האחרונה, כשהחום עולה במעלה אחת אז את בביוץ...

כמובן שכמו שליידי אמרה, אפשר לפנות לרופאה לעשות מעקב זקיקים וכך תדעי מתי את מבייצת.
    המעקב הוא לאחר 10 ימים מהוסת האחרונה, ואז ביום ה-13 שוב ואם יש צורך אז עוד פעם אחת ביום ה-16...ככה תדעי אם הביוץ שלך מוקדם, מאוחר או רגיל...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה