היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הרב אישר לנו !!!!!!! לקחת את האקקלומין.........יש לי תמרשם כבר לפניי חודשיים היום אני אלך לקנות אבל מה שכחתי מה הרופאה אמרה לי לקחת את הכדור ביום החמישי לוסת?? כמה כדורים לקחת לכמה זמן ?? [center]
10 תגובות
עמוד 1
היי אדווה, בדרך כלל לוקחים מהיום ה-5 לוסת כדור אחד למשך 5 ימים בהצלחה,
אדווה,
היא נתנה לי רק 5 אני מזה מתרגשת יום ראשון אני אתחיל לקחת אז ז"א ביום הטבילה יהיה סיוץ? [center]
איזה כיף!!!!! אני לקחתי ביום הרביעי לוסת, כדור אחד במשך 5 ימים. ביום ה-14 למחזור את צריכה ללכת לרופא נשים לעשות בדיקת VS אולטרסאונד. שם הרופא יוכל לבדוק את גודל הזקיק והרירית ולהגיד לך במדויק מתי את צריכה להתחיל לעבוד וכמה זמן...
יקירתי עדיף שתתקשרי לרופאת נשים שלך ותשאלי בדיוק מה לעשות... לי הוא נתן 2 ביום, וללכת לעשות US ביום החמישי, ואז עוד US ביום ה-10 ואם הכדורים לא יספיקו לעשות גם זריקת אורבטרל...תשאלי אותה.
זה לא שאת מסיימת לקחת את הכדור ואז ישר יש לך ביוץ....
מאמי שיהיה בהצלחה!!!!!! הלוואי וחודש הבא תחזרי עם בשורה