סקר שיתוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

האם שיתפתם את ההורים שלכם משני הצדדים בטיפולים שאתם עוברים.
    אם כן למה עשיתם זאת, אם לא למה אתם חושבים שלא כדאי.

בטיפולים בהריון הראשון לא שיתפנו אף אחד, היום מתכננים הריון שני ולא יודעת מה לעשות. האם מבחינה נפשית זה עזר לכם או להיפך הפריע גם השיתוף או חוסר השיתוף??

בנוסף, למי שיש כבר ילדים וצריך ללכת לבדיקות מה אתן עושות במידה ולא שיתפתם הורים ואז אין ביביסיטר??

תודה
    [url=http://www.wishafriend.com/]
    [
5 תגובות
עמוד 1
  • מהצד שלי ההורים יודעים הכל,מכיוון שאני צריכה את עזרתם בשמירה על אדירי בשאיבות,החזרות ופגישות עם הרופא. מהצד השני הם יודעים בכלליות שחזרנו לטיפולים.

זה בסדר שההורים שלי יודעים הם לא מציקים להפך המון עוזרים.

לגבי הבדיקות,זה ב7 בבוקר כך שבעלי מארגן את אדיר לגן ולוקח אותו,אין מה לעשות.

• אף אחד לא ידע ולא הרגיש
    ברוך ה׳
    ככה העדפנו
    אבל לנו אין ילדים וכו׳
    אז לא היה לנו את הסידור של הבייבי סיטר וכו'
    המשיכו לנסות
    אין יאוש בעולם כלל הכל מלמעלה אל תפסיקו להאמין גם שקשה
    וורדים אני מנסה להבין את הכאב שעל לבך
    אל תשכחי שזה לא סוף העולם
    ואפשר להצליח גם בסיבוב הבא
    שבת שלם

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • הי,

בפעם הקודמת סיפרתי לאמא שלי שאנימתחילה טיפולים די מההתחלה, אחרי תקופה נאלצתי לספר להורים של בעלי כי היתי מאוד עצבנית, קצרת רוח וכולם ראו שמשהו עובר עלי, אז שאלו מליון פעם מה עובר עלי...בסוף סיפרתי להם וביקשתי שישאר בינינו ולא יגידו מילה לשאר האחים והמשפחה - בכל זאת זה עניין פרטי
  • לא שיתפתי, וגם בעתיד לא אשתף ,
    זו סתם דאגה לאנשים שאוהבים אותך ולא מבינים בתחום,
    זה עוד מישהו שמחכה יחד איתך,
    וזה מעלה את הממתח והחרדה גם שלך.
    חוץ מזה כואב הלב, אני בטוחה שההורים שלי לא ישנו בלילה אם ידעו מזה.
    אז למה?
    לגבי הבדיקות, הכל קורה בבוקר,
    הילדים במסגרות, אין צורך בביבי סיטר....
    אם מאיזשהי סיבה זה קורה אצלך בערב (ההחזרה השאיבה או סתם יעוץ) את יכולה להגיד שאתם רוצים לצאת קצת ושאמא או חמתך תבוא לשמור.
    לא חייבים לפרט לאן אתם הולכים - תגידו דייט

זה מאוד תלוי בכם ואיך אתם מרגישים עם כל המצב,
    לדעתי מיותר,
    אבל אם את מרגישה שזה יעזור לך - זה מה שחשוב.

בהצלחה

• בראשון בהתחלה לא שיתפנו את ההורים אבל לצערי הייתה לי הפלה אז אח"כ הם כבר ידעו.
    בסיבוב הזה ניסינו לשמור בסוד אבל בגלל שהיינו צריכים בייביסיטר לילד היינו חייבים לספר לחמתי ובגלל ההזרקות הייתי צריכה לספר גם להורים שלי כי אני נוסעת אליהם לסופי שבוע (הם גרים רחוק).
    למזלי הם מאוד מבינים את המצב ולא שואלים יותר מידי שאלות, יודעים שבע"ה אם יהיו חדשות טובות נספר.

בהצלחה לכולן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה