התרגשות גדולה!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי כ"כ הרבה חודשים שאני לא מקבלת מחזור באופן סדיר, סוף סוף החלטתי לעשות מעקב זקיקים. לקחתי אקיקלומין והיום עשיתי בדיקת אולטרסאונד...
    הזקיקים שלי בגודל 26!!!!!!!!!
    אני לא ממש יודעת מה זה אומר, אבל מקריאה באינטרנט הבנתי שזה טוב.קיבלנו הוראות להתחיל לעבוד ממח במשך שבוע- יום כן יום לא....

ולסיום אמר לי, נתראה בשבוע ה-7:-)

הלוואי שזה יקרה, אנחנו מנסים כבר 8 חודשים....

אני רוצה לאחל לכולכן חג שמח ואמן שכולנו נקלט בקרוב ונזקה לביקור של
5 תגובות
עמוד 1
  • יאאא איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
    בע"ה זה יקרה
    [center]

• וואו!! 26 זה מצוין!! תתחילו כבר מהיום!!!
  • היום נסענו לטיול אוהלים בצפון והסיכוי שיקרה משהו באוהל הוא קלוש חח ח אבל אל דאגה, אתמול עבדנו יפה לפי כל הכללים. קראתי קצת באינטרנט וגם החכמתי מהבנות בפורום והתחלנו לעבוד כבר לפני כמה ימים למען הסר ספק. אני ממש מקווה שנקלט החודש, אנחנו כבר מוכנים להיות הורים
  • נשמע מבטיח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה