היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב ככה..... כשנכנסתי להריון זה היה באמצע השנה ונאלצתי לעזוב את עבודתי בירושלים בסוף השנה כי עברתי דירה למרכז קיבלתי פיצויים וכבר תשעה חודשים אני בבית. עכשיו אחרי פסח אני צריכה להתחיל לחפש עבודה {אני מורה לחינוך מיוחד} וכאן מתחילה הדילמה. א. יש לי רצון לעשות עוד ילד ואני מחכה שליאור יהיה בן 7 חודשים ואז מתחילים לעבוד על זה [url=http://postimage.org/image/17vopfa3o/] ליאור הבאת לאבא ולי אור לחיים....
4 תגובות
עמוד 1
תראי, זה כל כך אישי שאני לא חושבת שאוכל לתת לך עצה. מדובר רק בהרגשה שלך ובסדר עדיפויות שלך.
אם אני הייתי במקומך הייתי מחכה עם ההריון ומחפשת עבודה חדשה וכך גם מבססת את המעמד שלי מקצועית. כשיבוא ההריון תהיה לי פרנסה ומעמד מקצועי. אבל זאת אני ושיקול שלי בלבד. את צריכה ללכת עם הרגשות שלך ושיקולים כלכליים שלך.
בהצלחה
גם אני בדעה של נטלי ,וזה גם מה שאני אישית עשיתי אבל זו רק דעתי ואני לא מכירה אותך אישית כדי לייעץ לך מה הכי טוב עבורך אני חושבת שאת צריכה לשבת עם בעלך ולהחליט ביחד ולדבר על כל מה שבעד או מה שמנגד שיהיה בהצלחה
זו החלטה אישית שלך.
אבל בכל זאת אם יש לך שנה לעבוד (3 +9) ואת מתגעגעת לזה, אז למה לא? תצברי לפחות כוחות כדי להמשיך להיות בבית?