גם אני ממתינה ולא ממש בסבלנות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

זוכרות שכתבתי שבוע שעבר שבבדיקת אולטרסאונד היו זקיקים בגודל 12 ורירית מאוד דקה? היתי שוב בבדיקת דם + US ולהפתעתי הרבה התפתח זקיקי אחד יפה ועובי רירית הרחם היה תקין. הרופא נתן לי הוראות מתי להזריק את האוביטרל אחרי הגונל והחלטנו הפעם ללכת על הדרך הטבעית, היות והבעיה אצלי ולא אצל בעלי.
    אז גם אני מחכה עכשיו לבדיקות דם וכבר אין לי סבלנות. בהריון הקודם שלי עשיתי בדיקת דם אחרי 12 יום מיום ההזרעה וכבר אז יצא חיובי.
    בהצלחה לכולנו
10 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה,אמן שיהיו לך בשורות טובות

• תודה רבה!
    היום תקפו אותי ממש כאבים בבטן התחתונה בשני הצדדים. אני חוששת שזה מבשר על בוא ה-....לא יודעת,הזמן לא עובר...
  • הזמן עובר לאט שממתינים לבטא

• יהיה בסדר - המון בהצלחה
  • בהצלחההה

• מתי את אמורה לבדוק? גם אני בהמתנה עד אחרי החג
  • 12 יום מהאוביטרל זה בסדר לבדוק
    בהצלחה
  • בוקר טוב וחג שמח,
    אני אמורה לעשות בדיקה בשישי ,אבל מכיוון שאין בדיקות דם באותו היום...אאלץ לחכות עד ראשון בבוקר.
    חשבתי לקנות ערכת הריון בשישי,אבל בהריון של הילדה שלי, הבדיקות הביתיות תמיד הראו תוצאה שלילית ורק בבדיקת דם ראו חיובי!.
    אני מאמינה שרק מהמתח אקנה בכל מקרה...
    שיהיה לכולנו בהצלחה
  • המון המון בהצלחה
    אני בודקת ביום שני/שלישי,
    יש לי כל מיני תופעות מוזרות אבל מאד מנמיכה ציפיות לעצמי....
    בעלי די משוכנע שזה זה...
    הלוואי אמן.
  • מה את מרגישה?. אצלי הבטן התחתונה ממש נפוחה....היו כאבי מחזור שבאו והלכו, רגישות בשדיים אין כרגע. אני מנסה להיזכר מה הרגשתי בהריון עם הילדה שלי ולא ממש זוכרת....
    אשכולית - איך 12 יום אחרי האוביטרל זה בסדר לבדוק? אני יודעת שרק אחרי הפריה חוץ גופית אפשר לבדוק אחרי 12 יום,אבל אם לא, אז אומרים 14...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה