עיזרהההה בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך לגרום לדנדוש להפסיק לדבר על החתולה? איך לגרום לה להפסיק לחפש? איך לגרום לה עכשיו לשכוח?
    בבוקר אמרה לי ששמעה את קולה בוכה

7 תגובות
עמוד 1
  • אולי תקני לה בובה בצורת חתולה ותתני לה את אותו השם
  • איבדתם עכשיו חתולה שליוותה אתכם הרבה מאוד שנים.
    גם דניאלה יודעת שזה עצוב - כי לכם עצוב.
    אני א ומרת - תני לה את הזמן, שתדבר עליה, שתחפש אותה, שתהיה בזה, זו תקופת אבל לכולכם, זו דרכה לעכל את האובדן - וזה חשוב מאוד.
    אל תימנעי ממנה לדבר עליה, אל תמנעי ממנה את האבל.

• אולי תביאו חתול חדש שימלא את החלל?

אהוד
    עידן
  • תודה אבל לגבי חתול חדש או כלב ממש לא בא בחשבון מספיקה לנו פעם אחת
    בובת חתול תזכיר לה יותר וחוץ מזה דנדוש לא ממש אוהבת בובות ולא משחקת כמעט איתם למרות שיש לה מלאאאאאא

• ברור שהיא תדבר עליה זה עוד ממש טרי עם הזמן היא תאמין שהיא אנה ותשכח אותה. תספרי לה כל הזמן שהיא היתה חולה ולקחו אותה למקום שייטפלו בה

המסנג'ר שלי: [email protected]

• תודה לעונות ועוד עצות בבקשה יתקבלו בברכה

• שהיא תדבר עליה אל תמנעי ממנה.
    אם היא תשאל שאלות תגידי לה את האמת.
    ליאן כבר כמעט שנה יודעת מה זה שחיה מתה.
    כמובן שהסברנו לה על הצד הטוב ביותר.
    בהצלחה
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה