שלום בנות מוכנות לקבל חברה חדשה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קרואים לי אביה, ואני ממש צריכה אוזן קשבת בתהליך דבו אני ורון בעלי עוברים.... אנחנו נשואים כבר 4 חודשים ומנסים ומנסים...... וכבר מתים להצליח.....אוף מתי זה יצליח???????
13 תגובות
עמוד 1
  • כמוני כמוך.... אך לדברים טובים צריך לחכות- כך כולם אומרים ובצדק...(:..... וחוץ מיזה מגיע לך מזל טוב על רגל נישאייך הטריים.....
    חוץ מיזה ברוכה ברוכה הבאה לפורום.... אני מאחלת לך שכבר בחודש הבא תחליפי לפורום של ההריוניות.....

• בע"ה בעיתו ובזמנו...כשהקב"ה יחליט!...
    ובקרוב אצלךךך ואצל כולן פה!!!!
  • ברורררררררררררררר!!
    אנחנו מקבלות את כולןןןןןןןןן!!!
  • אל תידאגי........זה יגיע....4 חודשיים זה לא הרבה זמן........תהני מכול דקה שייש לך ואל תידאגי כשלא תצפי לזה זה יגיעעעעעעעע
    מחזיקה לך אצבע ות
    ואני מאוד מקווה ששותך תיהיה קצרה.......

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • בע"ה!!! אמן ואמןןןןןןן!!!

• בהצלחה- שהות נעימה וקצרה בפורום!!

• ברורררררררררררררררר.... אביה, משום מה יש לי תחושה שאני ואת נבלה יחד בפורום הזה ובעיקר בשכן..... , מקווה שנעבור שנינו בחודש הבא כבר לפורום השכן( הפורום של ההריוניות...)
  • ברוכה הבאה אביה!!!!
    מאחלת לך שהחודש הזה יהיה חודש עם בשורות טובות!!!!

שיהיה חג שמח!
  • בסוף יגיע
  • תודה רבה צדיקות.....שיראל אמן ואמןןןןן...בקרוב אל כולןןןןןןןן.....................:):)

שיהיה חג כשר ושמחחחחחחחחח:)עם בשורות טובותתתת:)
  • בהצלחה וברוכה הבאה
  • בהצלחההה

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • אביה שיהיה לך בהצלחה. גם אני מנסה להרות ואני כבר חמישה חודשים זה מבאס אני יודעת וכבר אין סבלנות, אבל כולי תקווה שלבסוף כל אחת כאן תצליח להרות.
    מה ביקשנו בסך הכל ילדדדדד גם לנו מגיעעעעע.
    אז שיהיה בהצלחה וכמובן שנתמוך אחת בשניה כי זה לא פשוט לעבור את זה לבד

בר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה