כעבור שנתיים ושבעה... חזרתי לפורום.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.....אני בטוחה שרובכן לא מכירות אותי ושהבנות איתן התכתבתי לפני למעלהמשנה כבר נקלטו והביאו אוצר קטן לעולם.... לכן ארצה להציג את עצמי:
    שמי שיראל בראל, בת 29 אמא לירין המקסימה... ירין בת שנתיים ושבעה חודשים וכעת ברצוננו להביא לה אח/ות ..... קניתי ערכת ביוץ והפלא ופלא אני כבר ביום ה15 ואין לי ביוץ.... האם יש דבר כזה מחזור ללא ביוץ???????? האם יכול להיות שהביוץ יהיה אחרי היום ה15?
11 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי אין ממה להלחץ!!
    מה אכפת לך לנסות גם אם הערכה לא אומרת שזה זמן הביוץ..תעשי מה שהתורה והרבנים מציעים...תספרי שבעה נקיים אחרי שהמחזור הפסיק...ויאללהה..........בעיתוווווווו ובזמנו שיהיה לכם בן זכר!! בריא וחמודדד!!! אמן ואמן!!!!

אבירון
  • ברוכה הבאה
    ברור שאפשרי שהביוץ מאוחר יותר
    תלוי באורך המחזור שלך
    הביוץ בדרכ 14 יוםמהוסת האחרונה - הכוונה-למשל אורך מחזור כ 34 יום
    אז בערך ביום ה20 -21 אלו ימי הביוץ....

מתעוררת בעיה כאשר ימי המחזור אינם סדירים ולשם כל קיימות ערכות הביוץ...
    שלי באופן אישי לא עזרו ....

שיהיה בהצלחה ...
    וחג שמח
  • לי הערכות ביוץ ממש ממש לא עזרו!
    אני נעזרת ע"י חום השחר.

וכן, יש בנות שמבייצות גם ביום ה-22, לא חייב ביום ה-14...
    אבל הייתי מציעה שתתחילו לעבוד מעכשיו, עד היום ה-26, 10 ימיעבודה יום כן יום לא, על מנת לא לפספס...

בהצלחה!
  • שלום לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

אומנם אני לא פעילה כאן... רק קופצת מידי פעם לאחל לבנות כאן הריון
  • אני זוכרת אותך....יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• לי היה ביוץ שלושה שבועות אחרי המחזור ולכן היה לי מאוד קשה לעלות על זה ללא הערכה.
    אל תפסיקי אפילו שזה נראה מוזר.

• יוווווווווווו דויד עירית, עדי בטח שאני זוכרת אתכן.... מה שלום הילדים?????? תעלו תמונות...... אני גם אעלה בקרוב.....
    אגב.... היום הערכה הראתה 2 פסים... והשאר תלוי בי בבעלי ובאלוקים..............
  • אם כך חג שמח במיוחד יקירה יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• ממי, זה לא שאין ביוץ זה שהערכה לא תמיד מזהה ביוץ. זו הבעיה עם הערכות האלו שהן אינן אאמינות לחלוטין

ואם היא הראתה 2 פסים אז לעבוד סביב השעון כל הב - 48 שעות שאחרי. ואפילו 72 שעות. לא לצאת מהמיטה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה