היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
המליצה על מירפאת שיניים לילדים בהוד השרון היינו היום לראשונה ובאמת ממומלץ הרופאה היחס שם מקסים
6 תגובות
עמוד 1
אני גמלתי את בני ממוצץ בגיל 3.5 אחרי שרופא שיניים אמר לגמול בדחיפות פשוט לקחתי לו בבת אחת את כל המוצצים ואמרתי שסבתא של המוצצים לקחה אותם (יש לנו ספר כזה) הוא בכה קצת יומיים וזהו! נגמל! You're my heart, you're my soul
אצלי הוא זרק את המוצץ לבד אחכ התחרט נתתי לו "תרופה " נגד מוצצים וזהו ניגמר
קודם כל מתחילים בלהסביר למה לא צריך יותר את המוצץ (את יודעת כל העניין עם ילדים גדולים ולא צריכים יותר מוצץ וכו..) אחכ הולכים יחד פיסית לפח וזורקים את כל המוצצים וזהו!!! אסור להשבר ולא מחזירים את המוצץ בשום פנים ואופן. אצלנו בעלי החליט שזהו בגיל 3 הוא לא מוכן שעמית יהיה עוד עם מוצץ, אני אישית רציתי לדחות את העניין כי עידו רק נולד, בעלי עשה מה שכתבתי לך למעלה וזהו אחרי יום אחד עמית כבר לא ביקש את המוצץ. בלילה הראשון הוא ניסה לשכנע אותנו שהוא צריך את המוצץ כי הוא עוזר לו לישון ואחכ הוא פתאום התחיל לבכות ואמר שהמיטה הכאיבה לו ושרק המוצץ יכול לעזור ועוד כל מיני תרגילים אבל בעלי היה חזק (אני לא אני ברחתי כי כאב לי הלב [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]
כמו שכולם אמרו במכה אחת הכי חשוב שהילד לא ימצא מוצצים בבית כי זה הורס הכל
גם אני חייבת לגמול אותה אבל כרגע מחכה עוד כי לא יכולה להנחית עליה עוד "מכה" אחרי איבוד הדבר היקר לנו בבית נותנת לה קצת מרווח גם ככה אצלי היא רק בשינה עם מוצץ ובמשך היום בכלל לא וגם בקבוק רק בבית ובמעון ובחוץ בכלל לא