עידכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התקשרתי היום לקבוע לד"ר זיידמן - לא תאמינו התור הקרוב אליו זה ביולייייייייייי
    וחברה טובה שלי שמטופלת אצל קופרמנץ הצליחה לשכנע את המזכירה ולתת לי תור בהקדם ....אז קבעתי לקופרמנץ בשבוע הבא!!!!
    אחלו לי בהצלחה.....
    בעיקרון עשיתי פרופיל הורמונלי -והכל תקין ...
    הבעלול יעשה שוב בדיקת זרע שבוע הבא ...ונראה אם השתפר המצב...
    מישהי יודעת מתי הולכים להזרעה ומתי למבחנות ????

ואיך זה הולך אצל רופא פרטי ??? ישר במפגש הראשון הוא יבדוק אותי ויתחיל להזיז עניניים ???

חג שמח ותודה על התגובות
4 תגובות
עמוד 1
  • גם אני קבעתי היום תור לזיידמן,לשבוע הבא

• היי קודם כול יתחילו איתך בהזרעות ואם לא יתפס יעבירו אותך ל-IVF
    בהצלחה

• הי,
    אני מטופלת אצל פרופ' שולמן שהוא גם מנהל המחלקה של IVF בבי"ח מאיר.
    בדרך כלל בגלל עומס אדיר למטופלות חדשות באמת נותנים תור לא הכי קרוב,אבל כמו שאמרו לך קודם, אם את מטופלת אצלו, אז נותנים יחסית מהר.
    בכל אופן, כבר בפגישה הראשונה בודק הרופא בדיקה וגינלית (ככה היה אצלי לפני כמה שנים). שואל את ההיסטוריה שלך, כמה זמן אתם מנסים להיכנס להריון טבעי וכו'. כמובן שלהגיע אליו עם בדיקות הורמונליות ובדיקות זרע של בעלך, זה יקצר קצת תהליכים.
    קודם כל יפנה אתכם להזרעות ורק כאשר מספר נסיונות כשלו (או שיש בעיה רצינית אחרת) יפנה להפריה חוץ גופית.
    מאחלת לך הרבה הצלחה ומחזיקה לך
  • הי... ממליצה בחום אצל דר׳ בר חוה במרפאה פוריות מאלף עד תו. לקח חודש וחצי עד שהגיע התור אבל כבר יומיים לאחר התור הוא קבע לי הזרעה (שלצערי לא הצליחה). צוות מזכירות מעולה שנותנות מענה לכל שאלה. שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה