סקר: מה אתן חושבות על הלחץ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרבה פעמים כשאני מדברת עם אנשים על כך שאנו מנסים כבר מעלה משנה הם אומרים לי לא להיות בלחץ..לא לחשוב על זה יותר מדי.. אני שואלת אתכן השותפות איתי לתחושה הזאת, למה הכוונה לחץ? לרצון שלנו להיות אמהות? לכך שהטבע כל חודש מזכיר לנו גם אם אנחנו שוכחות לרגע? ואם לא הטבע אז החברה שבדיוק נכנסה להריון או אפילו הכלבה של החברים (על הנסיון הראשון)..
    הייתי שמחה לשמוע מכן מה אתן מרגישות..
5 תגובות
עמוד 1
  • אני חייבת לשאול אותך: אם כל מי שסביבנו רק מייחל לרגע שנהיה בהריון ומתפללים עבורנו ושואלים אותנו ומציקים לנו- איך הם מצפים שאנחנו, שמדובר בעצמנו ובגוף שלנו ובמשפחה שלנו, לא נחשוב בכלל על הריון??

אבל ברצינות לגבי הלחץ- כמובן שאינו תורם. אני מאד עסוקה בעבודה שלי, בערב עם הבן שלי, בלילה עם הבעל שלי
    מאד משתדלת שהראש יהיה מלא בדברים אחרים, על נושא ההריון ברור שחושבים, אבל משתדלת לרכז את העיסוק בזה רק כשהולכת לבדיקות או מזריקה בבית או כשאני בפורום חצי שעה ביום.
    לא מצפה להצלחה מיידית בטיפול הקרוב אלא יותר רואה את הדברים כרצף טיפולים של מס' חודשים בתקווה שאחד מהם יצליח.
    ולשאלתך- כן, הם צודקים, לא לחשוב על זה יותר מדי. אלו שנכנסות להריון מפעם ראשונה או בטעות ממש לא חשבו על זה יותר מדי תאמיני לי.
    ברור שזו מטלה קשה מאד לא לחשוב כשאת בעצם עושה הרבה מאד פרוצדורה כדי להכנס להריון...
  • פשושה אני ממש גאה בך!

גם אני כמוך כל היום בעבודה ואז עם אדירי ומוצאת חצי שעה להכנס לכאן אבל הראש שלי תמיד בזה, לצערי.
    הלוואי ויכולתי אחרת אבל הלחץ הרצון והפחד גוברים ובמחשבות בתוכם. שלא לדבר שכולם ״יאללה תתחילי לעבוד על עוד אחד״ כן אם רק היו יודעים כמה הורמונים אני מכניסה תאמינו לי אני עובדת על זה. או שה שהבטן נפוחה מהזריקות ואז מניחים שאני בהריון

• ברור שלחץ לא תורם, וידוע לכולם שהוא מעקב,
    נכון שקשה באמת להתעלם מהנושא במיוחד שאנחנו כל היום מתעסקות בזה,
    זריקות בדיקות, מידע וביקורים אצל הרופא...
    הכוונה היא לנסות פשוט למצוא עוד דברים בחיים שיענינו אותך, ויעסיקו אותך ולנסות לנסות להיות כמה שיותר שלווה...
    זה קשה מאוד אבל תכלס בשלושת ההריונות שלי הצלחתי רק שעשיתי את הצעד הזה,
    פשוט ויתרתי, ויתרתי על החלום ונרגעתי....
    לא חשבתי יותר על עוד ילד - וככה זה הצליח....
    נסי להירגע עד כמה שאת יכולה, ולא להתייחס למה שהסובבים אומרים...חיי א חייך
  • ורדים- תודה מתוקה
    תראו אין ספק שזה בראש נמצא שם ועולה במגוון סיטואציות,
    אבל כשעסוקים באמת, אני לא מדברת על נקיון הבית או ג'וגינג שאפשר גם לנפח את הראש במחשבות, אלא עיסוק שמצריך חשיבה על נושא אחר- אין ספק שזה בורח, לפחות כך אצלי.
    בעלי מזכיר את נושא ההריון והציפייה בימים האחרונים יותר פעמים ממה שאני חושבת על זה...כל פעם הוא זורק הערה ואני כאילו "מתעוררת" ומגלה שבכלל לא חשבתי על זה הרגע... ביומיים האחרונים למשל היינו עם המשפחה, ממש כמעט ולא חשבתי על זה (חוץ ממתי שכמובן גיסתי הייתה חיבת לשאול מה מתבשל בבטן...)
    מעבירה את השבוע שנותר בפול טיים עיסוקים ואנשים ומשפחה ונסיעות, נהנית מהחופש עם הבן שלי המתוק ובעלי שיחיה ובשבוע הבא בדיקה....
  • פשושה, המון המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה