לחץ לחץ לחץ!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףףףףףףףףףףףףף הלחץ הזה פשוט יכול להוציא אותי מדעתי!!!
    אני יודעת שאומרים שזה לא טוב, שזה מעכב וכאלה אבל נו באמת שיראו לנו בחורה אחת שלא התעסקה אך ורק בזה, ולא חשבה רק על זה!
    אין דבר כרגע בעולם שאני רוצה יותר מזה, אני בטוחה שכולנו מרגישות את אותו הדבר...
    אז יאללה שיהיה לכולנו חג שמח והלוואי שמשאלות ליבנו ייתגשמו הכי מהר שאפשר
5 תגובות
עמוד 1
  • אין בחורה שלא התעסקה בזה, ואין בחורה שלא ירדה מהעיניין משום הכשלונות בגלל הלחץ...

כנראה את צריכה זמן להוריד לחץ, זה באמת לא עוזר אבל אני מבטיחה לך שזה עובר באיזשהו שלב...
  • חג שמח ובהצלחה
  • מבינההה אותךךךךך:) יאלל בע"הי זה יקרה לכל המבקשות ......צריך להבין שזה מגיע תמיד בזמן שמכתוב עלינו....:):)
    אמןן שזה יהיה חודש...:)
  • כמה שאני מסכימה איתך...
    אני מוצאת את עצמי חושבת על זה כל הזמן...
    כל דקירה קטנה שיש לי בבטן, כל כאב ואי נוחות. לפעמים אני בודקת את חוש הריח שלי ובפעמים אחרות אני פשוט מפנטזת על היום שבו אגיד להורים שלי שאני בהריון.

אין מה לעשות, זה בלתי נמנע אבל חייבים לעשות מאמצים ולנסות כמה שפחות לחשוב על זה ולהכנס ללחץ.

שיהיה לך חג שמח ומאחלת לך גם ביקור מ בקרוב!
  • חג שמח לכולם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה