מתוך סקרנות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות,

רק רציתי לדעת מתוך סקרנות כי אף פעם לא קיבלתי תשובה מספקת.
    למה לפעמים הרופא מחליט שצריך להזריק אוביטרל אחד ולפעמים שניים?
    מה המשמעות?
    בטיפולים עם הילדה שלי אמר פעם להזריק שניים ופעם רק אחד. הפעם אמר לי אחד וחצי וההרופא שלי תותח על, הוא יודע מה הוא עושה, יש לו הצלחות אדירות,אבל הוא לא חזק בהסברים
    תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • מי הרופא שלך?
    אני מניחה שהסיבה היא שלעיתים הגוף "רדום" מדיי ויש צורך לתת 2 אוביטרל ולפעמים רואים שרמת ההורמונים מספקת ואפשר "להסתדר" עם 1.

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • הרופא הוא פרופ' שולמן,אבל חייב להיות הסבר אחר..מישהי?
  • מכירה אותו...
    הוא קצת "שנוץ" , לא??
    כשנכנסתי להריון הראשון אחרי IVF הלכתי אליו באופן פרטי לבדיקות.
    הוא מוזר קצת... תשאלי אותו, הוא יסביר לך

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • תראי, הוא לא שיא הנחמדות היה בהתחלה,אבל מכיון ששמעתי עליו כל כך הרבה דברים טובים ובכל זאת הוא מנהל יחידה בבי"ח,זה אומר משהו ולכן נשארתי.
    היום שחזרתי אליו בפעם השניה (כי בזכותו יש לי ילדה מדהימה!) הוא הרבה יותר נחמד
  • אין תשובה לשאלתך..
    אבל גם אני טופלתי אצל שולמן בילד הראשון והייתי מאוד מרוצה, מחכה להגיע אליו שוב..
    בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה