לאחר הגרידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ישי שלום,

ב-26/4 יש לי תור אליך, לאחר הגרידה שהתבצעה ב-3/4.
    ברצוני לדעת אם לפני התור אליך כדאי שאעשה בדיקות דם כלשהן (בטא? פרוגרסטרון? E2?)? כדי לראות אם הבטא ירדה ואיתה הערכים האחרים? או שאין צורך בכך?
    בגרידה זו, במקום למינריה קיבלתי ציטוטק דרך הפה להרחבת צוואר הרחם. האם יכולה להיות לציטוטק השפעה ארוכת טווח שתשפיע על הכניסה להיריון, כמו אצל אלו שעושות גרידה על ידי ציטוטק?

בנוסף,
    הייתי רוצה לקבל תזכורת תוך כמה זמן מגיע הווסת כשלוקחים כדורים להבאת המחזור?
    כמו כן הייתי שמחה אם תוכל גם להזכיר לי איך מתבצע הטיפול בפרוטוקול הקצר, שאני מעוניינת לעשות הפעם?
    אני פשוט מנסה לחשב איך אצליח להספיק עם כל החגים והמועדים שבדרך - יום הזיכרון, יום העצמאות וידוע לי שיש לכם גם כנס ב-17-16 למאי.

בתודה,
    וחג שמח,
    לימונית
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אין צורך בבדיקות
    ציטוטק לא משפיע לרעה לטווח ארוך
    הוסת מופיע כ 5 ימים לאחר סיום הכדורים

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה