שלום לכולן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי מנסים כבר למעלה משנה וחצי... שנינו כביכול תקינים. לא ברורה הבעיה. האם מישהי כאן נכנסה להריון ללא עזרה לאחר זמן כזה? אשמח לשמוע סיפורים מעודדים..
9 תגובות
עמוד 1
  • היי האם נבדקתם?
    גם אם הכל תקין אני מציעה לך ללכת לרופא פוריות אחרי שנה וחצי .
    ולא לחכות לפעמים כדאי התערבות רפואית ,
    לגבי סיפורים אני מאמינה שתכיף יענו לך הבנות הנפלאות בטוח יש סיפור 1 או 2

• תודה על התגובה... אכן נבדקנו מספר פעמים ואנחנו מקרה של חוסר פוריות על רקע לא מוסבר. גם טופלתי באיקקלומין פעם אחת וגם הזרעה אחת ולא הלך... נורא מתסכל לא לדעת מה לא בסדר..
  • היי וברוכה באה...

• תודה, חמודות כולכן.. אכן מעודד ביותר
  • שנה וחצי זה לא מעט...
    האם המחזור שלך סדיר?
    למה הפסקת לקחת אקקלומין? זה לא מספיק זמן כדי לדעת אם זה עוזר לך...
    אני שמעתי על כמה בנות שנקלטו בחודש השני שהן התחילו בכדורים האלו.

בכל מקרה, אני מציעה לך ללכת לרופא נשים שמטפל בך ולהתייעץ איתו לגבי המשך הטיפול הכי נכון לך.

שיהיה בהצלחה
  • כןןן!
    מכירה אחת אחרי שנה ו10 חודשים טבעי לחלוטיןןןןןןןןןן!
    מדהים לא?!
    אני בטוחה שיגיע לך אם הכל בסדר אין מה לחשוש... יש אחד שמנהל את העולם והוא יודע בדיוק מתי לשלוח לנו את האוצרות שלנו!

בהצלחה לך ולכולנו, אמן שנתבשר בשורות טובות החודש!!!
  • לקחתי איקקלמין פעמיים, פעם אחת ללא הזרעה ופעם אחת עם. הרופא אמר שיש לי זקיקים יפים וגם בבדיקות דם ראו שהיה ביוץ.. המחזור שלי סדיר כמו שעון.. בדרך כלל בדיוק שבועיים אחרי שאני מרגישה את הכאבים של הביוץ. הרופא שעשה לנו את ההזרעה אמר שהזרע של בעלי משובח, שאפשר למכור אותו. אבל בכל זאת לא מצליח..אין לי מושג למה. החודש הרופא יעשה לי הזרעה במחזור טבעי.. אולי הפעם ?
    שכחתי לציין שאני בת 31..
    מאחלת לכולן בשורות טובות
  • בגיל שלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה