איזה כיף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היה בלילה סדר!!
13 תגובות
עמוד 1
  • חג שמח מותק
    ככה צריך אף אחד לא צריך להיכנס לחדר המיטות שלכם
    אצלי זה היה אחרת אף אחד מהבני דודים ומהדודות לא ידע , רק ידעו שאני בטיפולים
    לפני שבועיים אחיינית שלי התחתנה והופ כולם מופתעים רואים אותי בחודש מתקדם ושמחו מאוד כך גם היה עם החברות ביקשתי שלא יחפרו שזה יגיע אתם תדעו וכך היה אני מקווה שאת גם תפתיעי בקרוב מאוד

• חג שמח יפה שלי אני שמחה שנהנת!אצלנו היה גם דיי מוצלח בעיקר שכבר התחלתי עם כדורי ביוץ הפלא וחלמתי הלילה שישיש לי תינוקת והיא היתה כזאת יפה כמו ברבית עיינים כחולות ובלונדינית ממש שוודית והיא מחבקת אותי ולא מרפה הרגשה שאי אפשר לתאר!
    [center]
  • לי היה אחלה. היינו אצל ההורים שלי וקראנו את החלק הראשון של ההגדה. כמובן שאכלנו ושתינו כל הזמן גם תוך כדי קריאת ההגדה ואז הגענו לארוחה שבעים
  • אצלינו היה ממש רגוע. יודעים לא לשאול אותי שום דבר שקשור להריון כי אני ממש מתעצבנת. וכמו שליידי אמרה, אף אחד לא צריך להכנס לנו למיטה.

אנחנו היינו בחג אצל בעלי והיה מצומצם ומאוד נחמד. אני אוהבת חגים, כי אוכלים מלא ומקבלים מתנות שוות:-)
  • איזה כיף שלא שואלים הא?!

אני ובעלי היינו עם המשפחה הענקית והמדהימהההה שליי והיה הכי כיף בעולם!
    אצלינו עושים את כל עשרת המכות מוחשי ממש בגלל כל הילדים והאחיינים והאחייניות המהממים שלי, מכינים צפרדעים וכינים ומכת דם וממש הכל ועשים יציאת מצרים מסביב לכל השולחן חחח..

ברוך ה' כמעט כולן אצלינו בהריון חוץ מאחות אחת שילדה לא מזמן תאומים אז היא בהפסקה אבל השאר בכיףףף.. בן פורת יוסף!!

ממש לפני שבעלי חזר מבית הכנסת סבתא שלי באה ואומרת לי יאללה תכנסי גם את עכשיו להריון שלא יהיו לנו מחשבות התעצבנתי בלב ונעלבתי ממש והלכתי לאחותי ובכיתי לה והיא הכי הרגיעה אותי בעולם וכל כך שמחתי שהיא היתה שם בשבילי.. סה"כ אני בת 20 יאללה אפילו דודה שלי אמרה מה היא צעירהה שיבוא יבוא
    בעיתו ובזמנו!

זהו, נהנתי מהכל חוץ מהקטע הזה שעבר ולא חזר יותר... ובע"ה שנה הבאה אגיע עם תינוק בידיים ועוד אחד בבטן! אמן!
  • אדווה שניה, אין לך מה להיפגע, זו סבתא מה לעשות...כל הסבתות רוצות נכדים לפני שיגיע זמנם כי ככה הן מרגישות....

לורה, ב-09.30 שהלכתם אנחנו התחלנו לאכול! חחחחחחחחחחחחחח
  • advali- ממי את עוד ילדונת ובאמת חבל שהלחץ יהיה הגורם המשפיע על כניסתך להריון, אז אל תהי בלחץ זה יבוא, בינתיים תבנו את עצמכם, טפחו את הזוגיות... אחר כך הדברים משתנים, כך כולם אומרים בכל אופן אני עוד לא יודעת...
    מחזיקה לך ולכולן וגם לי

לגבי ליל הסדר, עשינו אצל המשפחה של בעלי, משפחה מקסימה, נהנתי, היה צחוקים, קצת חפרו "מה עם ילד נו?!" "בעזרת השם שנה הבאה נהיה משפחה מורחבת"... באמת נו נו נו לי! כי זה בטח בשליטה שלי לא?!
    אבל לא חשוב זה כבר עובר לידי

אדווה22-גם אני חלמתי בדיוק אותו הדבר, חיבקתי בן מהמם עם עיניים כחולות, והחיבוק היה כל כך אמיתי, אני מבינה אותך, לא רציתי להתעורר...
    ע"פ ספר פירוש החלומות ע"פ הקבלה נאמר כי בקרוב נזכה לחבק תינוק משלנו,
    אמן!, תאמרי אמן נו...

נשיקות חיבוקיםודגדוגים....

שיר
  • חחח אמןןןןןןןן כן יהי רצון!!!!

שושי אנחנו ממש לא בלונדינים ואין לנו עיינים כחולות, אבלללללללללללללל

אבא שלי היה בלונדיני (עכשיו יש לו קרחת)
    [center]
  • וואו, אני מאחלת לך תינוקי חמודי וצהוב עם העיניים מהממות!!

וגם אם לא, הוא יהיה מהמם!
  • נוני שלייי תודה, בטוח שגם שלכם אנחנו ניהיה בהריון ביחד זכרי מה אני אומרת לך
    [center]
  • יאווו מקסימות אני אוהבת אותכן, כמה עידודים!

כן שושי את צודקת סבתא זה סבתא אבל יש לה נכדים וניניםםם חחח...

אצלי שלוש מהאחיינים/ות עם עיניים כחולות וכולן בהירים, חלק בלונדיניים, חלק שטני מהמממם ואחת עם שיער ג'ינג'י שטני פשוט דוגמניתתתת..

אח שלי עם עיניים כחולות והוא נולד בלונדיני, לכן!
    ובכלל אבא שלי אשכזני אז כולם יצאו בהירים, בעלי מרוקאי עירקי אני היחידה שלא לקחתי אשכנזי! כל האחיות שלי נשואות לאשכנזים ואחי עם אשכנזיה! תמיד אמרתי לאמא שלי אני יביא לך את המרוקאי!!! חתיךך שלי

אבל עדיין יש לנו סיכוי ענק לבהירים, אני מעדיפה שיער חום שחור עם עיניים כחולות - ליגה! ויש לנו אחת כזאת שיער חום שטני עם עיניים כחולות הבת של אחי!

אבל תכלססס בנות - העיקר בריא ושלםםםםםםםםםםםם!!!!

ושיר - את צודקת, אני באמת צעירונת העיניין שכולן מסביבי בהריון וזה משפיע!!
    וחוץ מזה שאני מאוווודדד מאוודד בוגרת ברמות שכבר מגיל 14 יכולתי להתחתן..
  • טוב, באמת מה זה משנה בלונדיני, שחור, חום או ירוק?
  • אני מחר מסיימת ויום ראשון הולכת למעקב חוץ מהכדורים לא הביאה לי כלום בסוף לקחתי 2 כדורים ביום נקווה מאוד שהפעם נצליח
    [center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה