היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני מספר שבועות התחיל לי כאב בפופיק שרק הולך ומתעצם מאז. אני לא יכולה לגעת באזור ואפילו בלילה לא מוצאת תנוחה שזה לא יציק לי. הוא לא נפוח ולא אדום. אני כבר ממש מיואשת הייתי הבוקר עם להב אצל רופאת ילדים והיא אמרה לי שאני אלך לרופא נשים שלי. אבל בתור שלי רק ב1 למאי. האם מישהי חוותה או שמעה על דבר כזה?
5 תגובות
עמוד 1
לדעתי עוברינה מושכת לך חזק ולא צריך להתרגש אבל כדאי כן לבדוק ליתר ביטחון וללכת לרופא מחליף
אני בחיפה לא בבית אין לי למי ללכת בגלל זה הלכתי לרופאת ילדים שאני מכירה מאז שאני ילדה קטנה ממי מושכת במשך למעלה מחודש? היא זזה מאז כבר מיליון פעם
אני הייתי הולכת לבדוק... לבת דודה שלי היה משהו דומה - היה חשש לשבר בטבור ובסוף זה כאבים של התרחבות הרחם...
לכן לדעתי כדאי לתת קפיצה ולבדוק את העניין... זה חשוב!
תרגישי טוב ותעדכני "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
זה נשמע כמו שבר בטבור....בכל מקרה גם אם זה זה לא עושים כלום בהריון.... לגבי צירים שרשמת רציתי לכתוב לך כבר השבוע ,אין צירים מדומים בשבוע 24 ...לכי להבדק דחוף!!!!!
גם לי זה היה, כשהבטן מתחילה ממש לגדול לפעמים זה לוחץ אותו החוצה וזה כואב תעקבי שאין שטף דם מסביב כי אז זה יכול להעיד על שבר