היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא יודעת אם יש כאן מישהי שעוד זוכרת אותי. מכל מקום, אחרי חודשים של ניסיונות עברתי להזרעה ו.... בינגו ! בשבילנו זו המתנה הכי יפה שיכולנו לקבל לחג. אז זהו... הבטחתי בזמנו שאם זה יקרה אני אודיע, אז.....
תמר.
אמונה ביכולות שלנו תביא אותנו להיות נשים יותר טובות ואמהות יותר נבונות.
8 תגובות
עמוד 1
מזל טובבבבבבבבבבבב שמחה לשמוע - בהחלט המתנה הכי הכי ..אם לא ה....:) במיוחד שגם אנחנו החודש הולכים לפרטי -וכנראה נתחיל בהזרעה או ישר IVF עוד לא יודעת.... שמחה לשמוע שנפסת בהזרעה הראשונה-בהחלט מעודד מזל טוב והמשך הריון תקין ומצעמם
יווווו איזה יופי של בשורה לחג... בטח שזוכרים אותך, אני שמחה בשבילך מאוד..תהני
איזה מתנה נפלאה לחג מזל טובבבבבב
היי מותק המון המון המון מזל טוב .... אני שמחה מאוד מאוד לשמוע .... כן יירבו בשורות כאלו .... שיהיה הריון קל ותקין
בשעה טובה על ההריון שיהיה לך הריון קל ותקין
מזל טוב
מזל טוב
המון מזל טוב תמר!!! רציתי לשאול אם עברתם רק הזרעה ואם זה היה במחזור טבעי או עם איקקלמין או משהו... ואם אפשר לדעת מה היתה הבעיה.. שיהיה הריון קל וחלק