לחצים בבטן שבוע 17 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן.
    כבר שבוע שהבטן לוחצת מאוד.
    אני יודעת שישנן קפיצות גדילה ואני מנסה לא להיכנס לפאניקה מכל כאב אבל הלחצים ממש גדולים והבטן ענקית יחסית לשבוע 17.
    האם מישהי גם חוותה כאלו כאבים בשבוע הזה?
    דווקה בימים החאורנים החלטנו לעשות שיפוצים בבית (נו.. פסח) ושיפצנו את החדרים, או לי דחפתי את עצמי מדי. לפעמים אני פשוט שוכחת שאני בהריון ולא כ"כ שצעירה כבר אז יכול להיות שזו גם הסיבה

5 תגובות
עמוד 1
  • אוי, מתוקה!!!

לא יודעת להגיד לך לגבי הלחצים, אבל בהחלט יכול להיות שהתאמצת יותר מידי.

תשתדלי לנוח קצת יותר, למרות שלפעמים זה בלתי אפשרי, אבל תנסי למצוא את הזמן כי הבייבי שלך זקוק למנוחה ואת יותר ממנו!

שיהיה המשך קל וכיפי
  • יש לי את זה כמעט כל שבוע לפעמים זה מגיע אלי בלילה ונשאר כל היום בקושי יכולה להתכופף בגלל זה. הלכתי לבדוק את זה מספר פעמים וכל הזמן קיבלתי את אותה התשובה שהרחם ורצועות הרחם מתרחבים
    חשוב לשתות הרבה מים לפחות 2 ליטר לי זה מקל על הכאבים
    וכמובן שלא להתאמץ יותר מדי וכמו שאני תמיד אומרת כל עוד אין דימומים הכל בסדר
    עם את עדיין חוששת תפני לרפואה דחופה רק כדי להרגיע את עצמך בהצלחה מאמי ותעדכני

• מסיכמה עם ענבל
    גם לי היה את זה...
    וגם לי אמרו הרופאים שזה מהתרחבות הרחם....
    כל עוד אין דימום או כאבים בלתי נסבלים- זה נורמלי...

ושירלי- אצלי כל שבוע הבטן נראית אחרת
    למשל בשבוע 14-15 היה לי יותר גדול מעכשיו....

אה, אל תתאמצי יותר מידי...
    את בהריון - זה בסדר לנוח יותר מבעבר

• שירלי - אני חווה בדיוק את מה שאת חווה. הבטן ענקית, ויש כאבי מתיחה - גדילה של הרחם.... אני משערת שזה טבעי כי קפיצות הגדילה שלהם עכשיו הן די גדולות.

בכל אופן אם הלחץ (זה לא כאב זה לחץ ומתיחה) יגדל אולי אני אלך לבדוק אצל המוקד.
    תחזיקי מעמד
  • היי כבר כמה ימים של כאבי גב תחתון ושינוי ביציאות במיוחד בלילה זה בסדר שבוע 17
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה