יום ראשון זה היום! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות,

יום א' אני אמורה לעשות בדיקת דם לבטא. האמת, אני כבר לא יודעת מה לחשוב...אתן מכירות את הסרט הזה....היו ימים שחשבתי שזה נקלט ועכשיו הכל חזר לשגרה. אין כאבי בטן, אין רגישות בציצ, יותר מדי שקט פה.
    מנסה להיזכר מה הרגשתי בהריון של הילדה ולא זוכרת.
    חשבתי לקנות ערכת הריון ביתית ולבדוק היום/מחר, אבל רוב הסיכויים שייצא שלילי (גם אז יצא לי שלילי ורק בבדיקת דם ראו חיובי). יכולתי לעשות בדיקת דם בשישי (מחר) אבל המעבדה אינה עובדת,אז אצטרך להתאפק עד יום א'.
    זה מדהים כמה שרוצים שהזמן יזוז מהר והוא זוחחחללללללללללל
    יום נעים לכן
10 תגובות
עמוד 1
  • מעבדות קופה לא עובדות אבל אסותא כן עובדת אולי תוכלי לעשות שם?

• שיהיה בהצלחה
  • תודה בנות.
    חיכיתי עד עכשיו,אז אחכה עוד טיפה...
    יש לי תחושה לא טובה בקשר לבטא. ימים יגידו

• בהצלחה
  • בהצלחה!!!!
  • תודה בנות, מחרתיים נדע אםהיתה הצלחה לטיפול או שמא מתחילים מההתחלה...
    רק לחשוב על זריקות שוב..הנפיחות...מצבי הרוח...(גם מגביר לי את התיאבון)
    אז בינתיים שבת שלום וסופש נעים
  • בהצלחה!!!!
    מיליון
  • בנות, נראה לי שאני עושה לעצמי עין הרע
    מרוב שאני מדברת על זה....יש לי כמה כתמים וקצת כאבים בבטן התחתונה...נראה לי שאני עומדת לקבל
    יש סיכוי ממש קטן שזה ההשרשה (בהריון הקודם היה דימום קל ועבר) אבל הפעם נראה לי שזה לא אותו הדבר לצערי.
    ואווו, שוב להתחיל להזריק!!!!!!!!! וללכת כל יומיים לאולטרסאונד זקיקים!!!!!!! שונאת את זה, שלא נדבר על השבועיים של ציפיה שלא נגמרים
  • בהצלחה !!!!
  • נו.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה