היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ובעלי מאוד רוצים בן ... יש לכן טיפים? אשמח לשמוע גם מבנות שהביאו כבר בן לעולם... מה הן עשו? אכלו וכו'.... תודה שיראל...
18 תגובות
עמוד 1
את לא יכולה לקבוע את מין העובר איפה זה כתוב
אין חיה כזאת... סליחה לאכזב אותך אבל מה שבא בא וכל מה שבא ברוך הבא
הטענה המדעית אומרת שככל שמקיימים יחסים סמוך לביוץ ישנו סיכוי לבן! הסברים ניתן לקרוא בשפע באינטרנט..
הי, יש כל מיני אמירות... יש הטוענות שסקס על הבוקר הביא להן בנים, ויש שאומרות שבעזרת ערכות הביוץ, כלומר קיום יחסים בביוץ גבוהה מביא בנים וכמה ימי לפני הביוץ זה בנות... יש האומרות כי אם האישה גומרת ראשונה זה בן ואם הגבר לפני אז בת... לדעתי הכל שטויות אם זה ילד ראשון מה זה משנה רק שיבוא כבר בהצלחה לנו
שיר
חחחחח אתן צודקות אך אבא שלי אף פעם לא היה סנדק והוא מת לנכד.... יש לו כבר 3 נכדות אך נכד עדיין כאמור אין לו....מעבר לזה גם בעלי ואני להוטים לבן כי בת מדהימה כבר יש לי...
תשמעי, כעקרון אני מתנגדת לגמרי להודעה הזאת...מה שבא ברוך הבא, בטח בפורום הזה שאנחנו כ"כ מייחלות להריון, מה זה משנה מה יהיה לנו בבטן?? העיקר שיהיה בריא ויתפתח כמו שצריך!!
אני עם פאני!
יקירתי זה רחוק מלהיות בולשיט אבל זאת דעתך רשום בגמרא את הדבר הזה וגם לפני כמה שבתות היתה פרשת השבוע "תזריע" ורשום אשה כי תזריעה וילדה בן ז"א אשה שהבייצית שלה מחכה לזרע יהיה בן ואשה שהזרע חכה לבייצית יהיה בת זה לא קשור לגמירה כי יש גם נשים שלא גומרות אז מה הם לא נכנסות להריון? זה התורה רשמה! זה לא משהו שאנו הנשים שולטות בו וכמובןןן הכייייי מה שבא ברוך הבא! ותמיד אפשר להרים עיינים למרום ולשאת תפילה ליושב מרומים ולבקש ממנו את הדבר שאת חפצה לו! [center]
אני עם אדוה!
הפסוק הזה ידוע, "אשה כי תזריע וילדה בן" אבל אצלינו הרבנית שלי הסבירה שאכן זאת המשמעות שהאשה נהנת לפני הבעל ז"א גומרת לפניו רוב הסיכויים לזכר, דבר נוסף שרב קדוש רשם וזה גם מובא בגמרא שבזמן שאישה מבייצת בשחלה ימנית - זה בן זכר ומתי שמבייצת בצד שמאל זאת נקבה זה הוכח אצלינו במשפחה המוןןן פעמים! אני מאוד מאמינה, ועוד דבר נוסף - ב40 יום הראשונים של יצירת הוולד את יכולה להתפלל ולשנות את מין העובר - נניח וזאת נקבה ואת מתפללת ב40 יום את מאוד יכולה לשנות את המין לזכר.
וכמובן הכל ביידי שמיים מה שהקב"ה רוצה - יקרה!
שושי... מה שבטוח שזכותי לשאול.....!!! ותאמיני לי שכמוני כמוך... גם אני רוצה בדיוק כמו שאת ואחרות כאן רוצות וכמובן שכל מה שבא מתקבל בברכה.... אך עדין חשוב לי לדעת... וזכותי לדעת ... מקווה שלא התעצבנת יותר מידי
אדולי - שאלה: אם הזרע של הגבר הוא זה שקובע את המין של העובר איך הביוץ מימין או משמאל משפיע על המין של התינוק?
אחלה שאלה, באמת אשמח לדעת מה התשובה .....
נכון צודקותתת אבל תראו, ברגע שאשה גומרת, יש כיווץ דמים - הרחם מתכווץ, לאחר מכן יש משיכה חזקההה מאוד לצד ימין תמיד שהאשה גומרת!! זה חוק בגוף שלנו! ולכן הזרע נמשך לצד ימין, אם בייצת בצד ימין זה קולט את הזרע הכי טוב ואז הבייצית מופרית מהר וזה זכר כפי שאמרתן, ואם האשה לא גמרה (לא תמיד זה ככה רבל רוב הסיכויים) הזרע לא נמשך לצד לשום צד ונניח שאשה לא בייצה בימין הפעם אלא בשמאל - הרי זאת נקבה! כי הבייצית מחכה לזרע עד שיגיע אליה...
הכל יכול להיות כפי שרשמתי בסוף, הקב"ה מחליט לא משנה מההה אבל אלו ההשתדלויות שלנו לנסות..
מסכימה איתך לחלוטין... מי שמחליט זה בטח לא אנחנו ....אבל עדיין יש לי דודה שהביאה 5 בנות רצוף ואז היא עשתה עבודת מחקר איך להביא בנים והיא פעלה לפי כל ה"חוקים" לקביעת מין זכר וזה הצליח לה ופעמיים ברציפות.....!!!!!!!!!!!( יש לה כעת 5 בנות ו2 בנים) אז זה נותן סוג של אשליה שגם אנחנו חלק מהעניין..... אבל כמו שאמרתי קודם מה שבא ברוך הבא רק שיהיה עם בולבול...
אם אתן טוענות שזה מדויק אז איך יצא לי בן בהריון ראשון?
יש לי 3 בנים ובהריון האחרון ניסיתי את כל ה"שיטות" (הטבלה הסינית + נטלתי כדורי סידן +מקלחות חמות לבעל תחתונים צמודים... (חחח.) מה לא עשינו חוץ מלעמוד על הראש עשינו הכול . ויצא נסיך מדהים!!!!!!. האמת אני לא מאמינה שיש לנו את היכולת לקבוע או לשנות את מין העובר הכול בידי הבורא בשמיים. אבל זה כייף ל"חשוב" שהשליטה בידנו. מה שבטוח זה 50% לכול צד. מחזיקה אצבעות לכול מי שיש לה העדפה ובהצלחה לכולן כולל אותי . הכי חשוב הריון תקין תינוק בריא ולצאת עם ידיים מלאות מביה"ח
... לפעמים חלומות מתגשמים....
אהבתי - צודקת בכל מה שרשמת
את צודקתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!