היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות, אני בפרום הזה כבר שלושה חודשים. בעיקר צופה. וכיף לי לקרוא את החיזוקים ואת ההסברים הטכניים ואת ההבנה....... אף אחד לא מבין באמת מה עובר על נשים בטיפולי פוריות אני באמצע מחזור שלישי של הזרעות אצל הבעלול הבעיה העיקרית עם גונל אף טיפול ראשון היה נסיון לראות איך הגוף מגיב...ולא עבד טיפול שני הלך מדהים הזקיקים ההורמונים הרירית ההזרעה הכפולה ולא הצליח.... ואז אני פרקטית עם נחישות מטורפת באתי להתחיל טיפול חדש והייתה לי ציסטה ענקית (40 מ"מ)!!! אז חיכינו שבוע עד שתיספג הרופא (פרופסור שוהם מקפלן) אומר שהוא נותן לי ממש מעט ומקבל הרבה זקיקים, ניסינו אקוקלומין ולא עזר חזרנוו עכשיו לזריקות כולי אופטימיות וחשיבה חיובית שהפעם יהיה טוב....
6 תגובות
עמוד 1
בהצלחה לא לאבד תקווה ולא להישבר... זריקות טוב מאקקמומיל (שמוכח כמזיק בטווח הארוך) - תמשיכי בכל הכוח ובסוף משהו יתפוס...מחזיקה לך
המון בהצלחה... הכי חשוב להאמין ולזכור שמתישהו זה יצליח..
סליחה על השאלה אבל למה את לא עוברת להפריות אחרי 3 הזרעות שנכשלו עים כל הכבוד לפרופסור
מאחלת לך הרבה הצלחה. אני יודעת שזה קשה ואין סבלנות, אבל בסופו דל דבר, את תצליחי להיכנס להריון ולהביא ילדים מתוקים לעולם!