שושי כנסי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאמי מה קורה אתמול סיימתי את החפיסה והיום התחילו לי כאבים בטן באזור של הפופיק ומקרין לצד ימין של הבטן התחתונה כאילו שאני מתקופפת ממש כואב לייי ואני ממש מפחדת מזה יכול להיות?,
    [center]
11 תגובות
עמוד 1
  • הי, אומנם אני לא soshi, אבל בכל זאת רציתי להגיב לך:

את התחלת איקוקלומין הכון? זה בסדר שאת מרגישה כאבים, זה זקיקים שגדלים בשחלות כי יש אותם יותר מאשר במחזור רגיל. במחזור רגיל מתפתח זקיק 1,2 ועם איקוקלומין יכולים להתפתח 10 ויותר. זה מה שהיה לי.

המון המון בהצלחה בסיבוב הזה!!!
  • היי,

גם לי היו כאבים כמו גזים אבל ממש חזקים, היום הייתי במעקב נוסף למעקב של אתמול בהוראה של הרופא ויש לי איזה 4 זקיקים ענקיים של איזה 20 מ"מ ככה שזה באמת הרבה ובטח בגלל זה הכאבים וההרגשה של מלאות כזאת בבטן.

עכשיו אני הולכת להזריק לעצמי
  • הי אדוה ופאני, חודש שעבר לקחתי איקקלמין והיו לי כאבי בטן מטורפים, הרופא אמר שזה בגלל שהביציות הגדולות רוצות לצאת מהזקיקים. ברגע הביוץ (הביציות יוצאות מהזקיקים) זה הכי כואב ואז הכאב עובר.. אובטרל זה לא לעבות את הרירית אלא לגרום לביוץ...
    גם אני קיבלתי אובטרל והיו לי יומיים כואבים במיוחד ואז הכאבים פסקו ( אובטרל גורם לביוץ בערך כ36 שעות לאחר ההזרקה)...
    מחזיקה אצבעות לשתיכן, המון בהצלחה!!!!!! 
  • רק יום ראשון יש לי תור לראות מה מתפתח שם אני מזה מתרגשתתתתת אני טובלת רק שבוע הבא נקווה שנצליח!!!!
    [center]
  • לדעתי היא תזריק לך אוביטרל...
    כן התבלבלתי, קראתי באינטרנט שזה מעכב את הביוץ ל-36 שעות.
    הרופא אמר שנעבוד מחר ומחרתיים, אדווה את סה"כ יומיים או 3 אחריי עם הכדורים, אני סיימתי אותם ביום רביעי (או שלישי לא זוכרת).

efush ומה קרה אחרי כל הטיפול? זה הצליח?
  • אדווש המון בהצלחה ונקווה שהחודש הוא החודש של כולנו!!
  • תודה אדוה אמןןן שושייייייייייי סיימתי אתמול ורק יום שלישי נעשה בוגי בוגי זה יותר מ36שעותתת? !?!??!?!?
    מה אני יעשה
    [center]
  • לצערי לא... עכשיו מחזור חדש ללא תוספות, הזרעה במחזור טבעי...
    מחזיקה לכולנו אצבעות...
  • בהצלחה לכולנו בנות.. נראה לי החודש כולנו מבייצות ביחד בע"ה בע"ה בע"ה כולנו ניקלט החודש ונשכב זו לצד זו בחדר לידה אמן!!

• חחחחחחח, באמת! לא שמתי לב, יהיה פה ביוץ פורומי!!
  • בהצלחה לכולכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה