מה יהיה?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    הייתה לי הרגשה טובה החודש, הרגשה שהחודש הזה הוא שלי..
    מחר אני אמורה לקבל מחזור וכמו שאני מרגישה כרגע הוא לא מתכוון לדלג עליי, הוא מתכוון להגיע ובגדול!!
    האם שיש השתרשות ההרגשה היא כמו של כאבי מחזור?? האם בכל זאת הוא מתכוון לדלג עליי??
    זה פשוט מדהים כל החיים המחזור שלי היה מקדים ביומיים, שלושה. ומהרגע שהחלטתי שאני מנסה להיקלט הוא מגיע בדיוק באותו התאריך!!
    אני מנסה כבר 4 חודשים, המחזור שלי תקין כפי שהבנתן, מה אתן אומרות יש צורך להגיע לרופא??
    אוףףףףףףףףףף זה קשה כבר, הציפייה הגדולה הזאת, ההתעסקות אך ורק בזה!
    שיהיה חג שמח בנות והלוואי הלוואי ויהיו לכולנו בשורות טובות ב"ה
8 תגובות
עמוד 1
  • להגיע לרופא למה? מה הוא יגיד לך?
  • אני כבר לא יודעת מה לעשות??
    אני מתפללת לה' שהכל בסדר אצלנו ושאין שום בעיה.. חשבתי ללכת לרופאה רק כדי שהיא תבדוק, תרגיע אותי ושתגיד שהכל בסדר.
    אם עושים בזמן הביוץ( שבוע+ יום כן יום לא) לפי המחשבון ביוץ שאני מקווה מאוד שהוא נכון, אז יכול להיות שיש איזשהיא בעיה אם לא נקלטים לא??
    שושי לפי מה שכתבת לי פעם שעברה אז כרגע אני נמצאת בשבוע של ההשרשה כביכול??
  • קודם כל שיהיה המון המון בהצלחה, נקווה שהחודש המחזור ישכח את הכתובת שלך למשך 9 חודשים...
    אני הכי מבינה אותך, הימים האלה שלפני המחזור הם הכי קשים ומלחיצים.. בכל הליכה לשירותים יש פחד שמא נראה את מה שאנחנו לא רוצות לראות. אבל צריך הרבה סבלנות, בסוף זה מגיע. גם אם היא תבוא ( המכשפה) צריך לקחת נשימה עמוקה, להודות לבורא עולם על הכל ולהתחיל שוב בכיף.  
  • ואגב, גם אם לא מצליח כמה חודשים זה לא אומר בהכרח שיש בעיה, לפעמים זה עניין של מזל, כמו למצוא את הבן-זוג הנכון ברגע הנכון..
  • וואו אין לך מושג כמה שאת צודקת, אני מעדיפה לא ללכת לשירותים כדי לא לראות את מה שאני כל כך לא רוצה לראות!!
    אני ממש נלחמת עם עצמי ואומרת לעצמי תפסיקי לחשוב על זה,ברגע שתפסיקי זה יגיע אבל זה ממש קשה לי, איך עושים את זה, איך אפשר לא להתעסק בזה??
    מקווה שבאמת זה יגיע כמה שיותר מהר, לכולנו...
  • המחקרים מראים שבכל חודש ישנם כ - 20 % של הצלחה להיכנס להריון.
    זה ממש לא הרבה ולכן לא בודקים כלום לפני נסיונות של שנה.
    המשיכי לנסות ולשמור על אופטימיות

• הי מתוק, אני דווקא כן חושבת ששווה להיבדק, תלוי בת כמה את , אם את ממש ילדונת אז חכי שנה ואחר כך
    בכל אופן אנחנו מנסים כתשעה חודשים ולפני חודש החלטתי שדי הולכים להיבדק
    ולצערי יש בעיה אל בעלי... אני משערת שאם היינו עושים את הבדיקות מזמן כבר היינו מתחילים לטפל...
    מה שלא תחליטי אל תהיי בלחץ, זה מאוד משפיע...
    ולא לפתח ציפיות כך גם גודל האכזבה אחר כך...
    תהיי אופטימית וזכרי שהכל לטובה
    שיהיה בהצלחה

שיר
  • מאמי אל תדאגי ..... אני חושבת שהכי חשוב זה לא לחשוב על זה יותר מידי.... גיסתי נקלטה להריון דווקא בחודש שהיא אמרה לעצמה "די אין לי כוח לחשוב על זה".... אני יודעת שזה נשמע קלישאה... או "גזרה שהציבור לא יכול לעמוד בה".... אבל גם אני אמרתי לעצמי "זהו אני לא מתעסקת בזה יותר- יבוא יבוא , לא יבוא... אז יבוא...!!!!!!!!!!!!!"שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה