האם חום השחר מסמל גם הריון?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז ככה,
    הייתי החודש סוף סוף במעקב זקיקים!
    בימים ה-12 +13 לחודש בייצתי בוודאות! ראינו את הרירית, הרגשתי את הדקירות,
    כבר ביום ה-14 לא היה זקיק יותר. ראו את הגופיף הצהוב שיתפתח לשמור על ההריון בע"ה.

היום בבוקר ה22 לחודש התחשק לי לבדוק את חום גופי - חום השחר.
    והוא היה 37.00!!! מממש ממש גבווה! אני לא רגילה לראות את זה ככה...

האם יכול להיות שזה מעיד את הריון???

אה וחשוב לציין שאני לא אמורה לקבל ב27/28 השבוע.
12 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי אי אפשר לדעת מפעם אחת שבדקת צריך מעקב מהיום הראשון של הוסת וככה ברגע שהטמפרטורה עולה זה כן מבשר על הריון מחזיקההה לך מלא אצבעות ושבת שלום
    [center]
  • וואוו ADVALI אני ואת ממש באותו המצב:-) גם אני שבוע הבא לא אמורה לקבל .

מעקב הזקיקים שלנו הראה שהם בגודל 26 והרופא נתן לנו הוראות להתחיל לעבוד. מרוב התרגשות התחלנו לעבוד כבר כמה ימים לפני הביקור אצלו....

מחזיקה לשתינו אצבעות!!!!
  • גם אני אמורה לא לקבל שבוע הבא...
  • שיהיה לשלושתנו בהצלחה....

הפעם החלטתי לא לעשות בדיקת הריון בייתית וללכת ישר לבדיקה אצל הרופא נשים. הוא אמר לי להגיע אליו בשבוע ה-7 ח חחח
    אין לי מושג איך אני אמורה לחכות 4 שבועות עכשיו:-) המחזור שלי גם ככה לא מגיע באופן טבעי ולכן אני אהיה סקרנית עוד הרבה זמן.....
  • חחחחחח חמודות, אמן שכולנו בהריוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    תקשיבו אני עדיין עם "חום" 37!!!!!! הזוייייייייייייי!

וקמתי על הבוקר מזה עצבניתתת עבר לי מהר אבל כל פרצוף של בעלי או חמתי על הבוקר עצבן אותי! חחח
  • אדולי, את בודקת את חום השחר בבוקר מיד עם היקיצה כשאת עוד במיטה ולפני שקמת ממנה? כי הבנתי שזה מאד חשוב למדוד את החום לפני כל תזוזה אחרת על הבוקר מוקדם, אחרת אין משמעות לתוצאה כי חום הגוף עולה עם התזוזות..

• כןן המד חום לייד המיטה שלי בוללל.. בעודי במיטה בודקת.
  • האמת, נשמע אופטימי !
    הלוואי !

• ליטלי,
    הלוואי,
    אבל שאלתי את ד"ר ערן מהפורום והוא אמר שאני צריכה לחכות לאיחור במחזור..
    תכלס הגיוני כי לא עשיתי מעקב במשך כל החודש...
    מצד שני החודש נראה לי פעם ראשונה קלענו לביוץ בגלל המעקב זקיקים.
    בקיצור צריכה המון המון אצבעות! אמןן שזה הריון! גם שאמא שלי נקלטה באחי היה לה חום 37 במשך כמה ימים בלי לרדת.. וככה היא ידעה שהיא בהריון. אבל היא עשתה מעקב כל החודש.
  • וואיי וואיי וואיי,
    הלוואי וזה החודש שלך!!!!
    מתי את אמורה לא לקבל? אני אחזיק לך אצבעות חזק חזק!!!

איזה גודל הזקיקונים היו כשעשית מעקב? :-)
  • קרןןן תודה אהובה!!!

אני אמורה לא לקבל ב26.4 או 27.4

האמת שאני לא מצפה יותר מדי.......... לא באלי להתאכזב אבל החודש הזה היה משהו מיוחד! אם אני בהריון בע"ה אספר לכן את הסיפור, תהיו בהלםםםםםם!!!
  • וואיי וואיי... אני כבר מתה לשמוע את הסיפור שלך...
    אני אמורה לא לקבל ממש כמה ימים אחרייך 29-30.4

אני מנסה לנטרל את כל התחושות שלי ולעבוד על עצמי כדי שלא אתאכזב יותר מידי במידה ואני לא בהריון...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה