צילום רחם והיסטרוסקופיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר דוד ישי שבת שלום

בהמשך להתכתבותנו הקודמת { פיענוח צילום רחם }
    "היסטרוסלפינוגרפיה הדגמה טובה של חלל הרחם עם מעבר חופשי לחצוצרות דו צדדית. הודגם פיזור של חומר ניגוד בחלל הצפק רק מימין, עם הצטברות של החומר.

הבנתי מתשובותייך ש " הצטברות של החומר" יכולה לרמז על הידבקויות
    ומכיוון שלא הודגם גם בחלל צפק שמאל אולי זה מרמז על חסימה
    אם אני לא טועה בפיענוח שלך עד כמה שזכור לי
    אלו בשורות לא כל כך מעודדות

אך יש לי כמה שאלות שאשמח אם תענה לי עליהם בהכי ישירות שיש:

1 האם במידה והפיענוח שלך נכון יש אפשרות כלשהיא לתקן זאת ובכל מקרה להיכנס להריון ספונטני?
    2 האם המשך בטיפולי פוריות { הפריה} יש עדיין סיכוי להריון? או שקודם צריך לטפל בבעיה?
    3 האם ניתן לחזור על צילום הרחם או שיש מגבלה כלשהיא בזמן בין צילום לצילום?

4 לפני כשנה עברתי בדיקת היסטרוסקופיה { לפני צילום רחם} אם בדיקת ההיסטרוסקופיה תקינה יכול להיות בכל מקרה מצב שצילום הרחם יכול להעיד אחרת?

דו"ח פעולה היסטרוסקופית:
    מכשור:versascope הרדמה: אינטרא-צרביקלית טנקולום: כן הרחבה: כן הגר מספר 4 תוצאות פעולה: מספקת כאבים: אי-נוחות נוגדי כאבים טרם הפעולה : לא
    PS פות צוואר {משהו לא מובן} תקין
    PV רחם קידמי בגודל תקין
    ממצאים סונוגרפיים : רחם עם רירית סדירה שחף{ נראה לי שחלה} תקין זקיק 20 מ"מ

סיכום היסטרוסקופיה:
    תעלת הצוואר: תקין חלל הרחם: תקין פיות: ימין הודגמה שמאל הודגמה רירית הרחם: סדירה ממצאים פתולוגים: אין
    תיאור הממצא: תעלת צוואר מאוד סטנוטית בוצעה הרחבה עד הגר 4
    חומר להיסטולוגיה: לא נשלח
    אבחנות לאחר הפעולה: + [כפול}NORMAL UAENNE CALILG C SAEMOGIG C

"עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אפשר לתקן ע"י ניתוח שנקרא לפרוסקופיה שהוא ניתוח לכל דבר. השאלה האם יש צורך. לדעתי לא. גם אם נניח שאכן צילום הרחם הראה נכון ויש הדבקויות סביב חצוצרה אחת, חצוצרה תקינה אחת מאפשרת להרות, באופן מעשי , כמעט כמו שתי חצוצרות. לכן יש אפשרות להריון ספונטאני או בטיפולי פוריות רגילים. לכן גם אין צורך לחזור על הצילום. להסטרוסקופיה אין קשר. היא מראה את חלל הרחם שהוא תקין בכל מקרה גם בצילום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה