אני חייבת להיות חזקה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הפעם החלטתי לא לעשות בדיקת הריון בייתית....
    רופא הנשים שלי ביקש שאגיע אליו לביקור בשבוע ה-7 שזה אומר שיש לי עוד 4 שבועות להעביר ולהתאפק בסבלנות....

אני לא כ"כ טובה בדחיית סיפוקים ואין לי מושג איך אני אעשה את זה...
    לפעמים אני מצליחה לא לחשוב על זה יום או יומייים אבל אז זה בא בענק ואני מתחילה לפתח כל מיני תחושות והרגשות שונות- כאבי בטן, דקירות קטנות, עיקצוצים....

ובימים האחרונים קורה לי משהו מוזר... אני פשוט רעבה!!! כל הזמן... אתמול תקף אותי רעב ואכלתי מצה עם שוקולדב24 בלילה!!! אמא'לה....
    מאוד יכול להיות שזה בגלל המצות ואולי אני לא אוכלת מספיק אבל אני מוצאת את עצמי מנתחת כל דבר עד שאני יוצאת מדעתי...

אני מקווה ששבוע הבא נחזור כבר לעבודה ויהיה לי הרבה פחות זמן פנוי להתעסק עם זה... אמן אמן אמן:-)
14 תגובות
עמוד 1
  • חחחחח גם לי זה קרה לאורך כל החג.... אני פשוט אוהבת מצות ובמיוחד מצות עם שוקולד...
    לא בדיוק הבנתי מה היסטוריה שלך.... המחזור שלך לא סדיר? למה את צריכה לחכות עד שבוע 7... זה לא אומר שאת בהריון??????
  • לצערי המחזור שלי מעולם לא היה סדיר... עוד לפני הגלולות, הוא היה מגיע חודש כן חודש לא ועכשיו אני בלי גלולות 8 חודשים וקיבלתי מחזור רק 5 פעמים- ופעמיים אחרונות עם כדורים לזירוז...

החודש גם לקחתי אקקלומין כי היה לנו קשה לזהות את הביוץ:-)

המחזור האחרון שלי היה בדיוק לפני שלושה שבועות... גם ככה עוד אי אפשר לדעת אם אני בהריון או לא...
  • יקירתי, יש לך עוד קצת זמן... רעב גם יכול לסמל על בוא המחזור.

לא לצפות! חבל להתאכזב... אם תגיעי לשבוע 5 אז יכול להיות שזה אכן הריון!
    לי היה איחור חודש שעבר ב4 ימים זוכרת? הגעתי לשבוע רביעי + 3 ימים..

אז באמת המצב אצלך כרגע התחלתי ביותר אין לדעת כלום.

המון המון המון בהצלחה לך ולכולנו החודש!
  • וסת מגיעה 14 ימים אחרי ביוץ וזה לא משתנה מבחורה לבחורה. מה שמשתנה זה יום הביוץ, מוקדם, סדיר, מאוחר, אין בכלל...
    לכן, אם החודש זיהיתם ביוץ, תספרי 14 ימים וזה היום שאת אמורה שלא לקבל בו..
    נראה לי שבחודשים האחרים היה לך ביוץ מאד מאוחר וכעת עם האיקקלומין הביוץ יצא סדיר..
    בהצלחה!!

• קרן יהיה בסדר.... תאמיני לי שזה יגיע... רק לא צריך להיות בלחץ.... ונכון- צריך להיות חזקים ולא להתייאש או להיכנס למרה שחורה או מחשבות שליליות... מחזיקה לך אצבעות שיראל
  • וואוו LITTLE את זה לא ידעתי:-) ממש חידשת לי...
    ב16 לחודש הייתי במעקב זקיקים והם נצפו בגודל של 26 מ"מ.
    לפי זה, מתי הביוץ היה אמור להיות? רופא הנשים שלי אמר לנו להתחיל לעבוד יום-יומיים לאחר מכן למשך שבוע - יום כן יום לא...

אני אופטימית רק בזכותכן!!!
    תודה רבה על התמיכה והעידודדד...:-)
  • אז הביוץ אמור להתרחש מתישהו מתחילת השבוע הזה עד היום...
    אז מתישהו עוד שבועיים נגיד מה- 17, תהיי בהיכון לא לקבל בובה!

• מקווה שיעברו לי מהר השבועיים שלושה הקרובים:-)

• וואו 26 מ"מ?? זה המוןןן!!!
    הלוואי הלוואי ונקלט לך שם עובר קטן ומהמממםם!!!
  • הלוואי הלוואי הלוואי...
    גם אחרי שהרופא ראה שהם בגודל 26 הוא אמר לי להתחיל לעבוד בעוד יום יומיים... ממש מוזר... ח חח

מזל שאני מקשיבה לעצמי והתחלנו לעבוד עוד כמה ימים לפני המעקב... ח חח:-)
  • יקירתי,

אם זה עוזר לך שאני הייתי בהריון ועדיין לא ידעתי, נצפה אצלי זקיק (היית אחרי ביוץ) של 25 מ"מ לא אמיתי הגודל הזה!!!
  • פאני, מקסימה אחת,
    תמיד יודעת מה להגיד...

דווקא החודש הזה ביחס לחודשים הקודים אני רגועה יחסית. אני מרגישה שסוסף סוף עלינו על הבעיה של הביוץ ואני מקבלת טיפול טוב. עד עכשיו ממש ירינו בעפלה. ממש ככה. בגלל שלא הגיע המחזור אז גם לא ידענו אם יש ביוץ או אין... לפחות עכשיו ברור לנו שיש ביוץ ואני מקווה שבקרוב גם אנחנו נזכה לביקור מה.

היום היינו בפארק עם אחיינית של בעלי בת שנה, אני רואה את בעלי עם הקטנטונת הזו וכל מה שאני רוצה שזה שתהיה או יהיה לו אחת או אחת גם:-)
  • תהיה לו אחת בעזרת השם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה