מוזר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עדכנתי את הסרגל בפרופיל... בתצוגה מקדימה ראוים שהוא מופיע אך משום מה הוא לא מופיע לי בהודעות שאני כותבת ... מישהי יכולה להסביר לי מה הבעיה???
21 תגובות
עמוד 1
  • מה זה סרגל הפרורפיל?
  • כן ..... יש לך מושג למה לא רואים אותו אצלי...???
  • אולי לא עשית שמירה?
  • תעשי עוד פעם והפעם תלחצי על כפתור - עדכן שינויים
  • עשיתי משום מה לא הולך לי....
  • את רוצה שאני אעזור לך? שתשלחי לי לאי מייל פרטים כמו ססמא, מאיזה אתר הסרגל ועל מה, תאריכים והכל ואני אשים לך?
  • לאורה תודה רבה רבה!!!!!!!!!!! שלחתי לך 2 מיילים.... תודה
  • אני בודקת....
  • קיבלתי - שלחתי לך תשובה
  • תודהההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל לאיפה שלחת אני לא מוצאת במיל....
  • לאימייל שרשמת באתר..... אם זה לא נכון תרשמי לי את המייל שלך
  • גם אני רוצהההההההההההה....
    איך עושים סרגל או תמונה חמודה ?

שיר
  • המיל שלי [email protected]
  • שלחתי
  • לאורה תודה רבה רבה שלחתי לך.....
  • שיראל - ניסיתי ו..... וואו
  • חחחחחחח כן גם אני ניסיתי.... באסה..... שטויות לא נורא.....תודה רבה בכל אופן.... ראית את הנסיכה שלנו????
  • ראיתי
  • אני לא יודעת איך.....
  • תפתחי הודעה. תלחצי על האייקון של הוספת ההודעה וביניהם תשימי את הקישור לתמונה
  • לאורה אני סתומה בזה.... יש מצב שאת עושה לי??? אין לי מושג איך לעשות קישור לתמונות??!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה