חדשה בפורום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ,
    אני חדשה פה!!!
    נכנסתי לפה וראיתי איזה תמיכה אתן מקבלות אחת מהשניה והחלטתי שאני רוצה גם.
    קצת עליי....
    אני בת 28 וחצי התחתנתי לפני שנה וחצי ומעוניינת להיכנס להיריון כמו כולכן.
    התחלתי לנסות מדצמבר השנה ומאז ועד היום אין הצלחות לצערי
    אין צורך לומר לכן מה תחושותיי כיוון שכולנו באותה סירה ואני מאמינה כי כולן כאן מבינות לליבי.
    זהו רוצה ילד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאמינה שיחד נוכל לתרום אחת לשנייה מהידע והניסיון וכמובן הכי חשוב תמיכה, כי כבר אין כח לספוג אכזבות
    שיהיה לכולנו בהצלחה והמשך חג פסח שמח

בר
11 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה וחג שמח!
    מקווה שתהיה לך שהות קצרה בפורום..

• היי מתוקה ברוכה הבאה ושהות קצרה
    קודם כול אני רוצה לומר לך שאת צעירה , וחצי שנה זה לא הרבה זמן כדי לנסות להיקלט.
    מעבר לכך תנסי לא לחשוב על זה ולהוריד לחץ כי זה קצת משפיע
    אני מאמינה שתוך זמן קצר את תהיי בהריון בע"ה.

• ליטל ואירית תודה רבההה על החיזוקים וכמו שאמרתן שהות קצרה בפורום זאת בהחלט ברכה.
    תודה

בר
  • כן תחושותיינו זהות!

אל דאגה, התמיכה כאן מדהימה, שהות קצרה לכולנו בע"ה!
    ובהצלחה...

אדוה
  • אמןןןן !!!!

בר
  • ברוכה הבאה..... מאחלת לך כמו כולן שהות קצרה בפורום ושתעברי מיד לפורום השכן של ההריוניות...את וכולנו...
  • ברוכה הבאה!!!
    וכמו הבנות, אני מאחלת לך שהוא קצרצרה כאן בפורום.
    כולנו כאן באותה סירה, תורמות אחת לשניה ידע, תמיכה והכי חשוב- חיבוק.
    בהצלחה
  • הי בר ברוכה הבאה לפורום...
    קודם כל אני ממש מבינה לליבך כמו כל הבנות כאן, אנחנו באותה הסירה...
    אני מציעה לך להרפות כמה שיותר מהר כי לחץ וציפייה הם מכשול משמעותי בדרך שלנו, מנסיון...
    קצת על עצמי, אני אוטוטו בת 27 נשואה שנה וחצי, מנסים כבר תשעה חודשים ללא הצלחה כמובן,
    וחל אצלי שינוי רק בחודש האחרון, אחרי חודשים של בכי, תסכולים עוד שנייה "גישדורים" (לא סתם). הבנתי שהלחץ הזה בטוח לא יביא אותנו למקום טוב...
    שה- הגיעה לבקר אותי בערב חג קיבלתי אותה בחיוך לשם שינוי כי הכל באמת לטובה ...
    אתם מנסים רק ארבעה חודשים, זה כלום באמת... אני לא אומרת לחכות שנה אבל בהחלט תנסי עוד שלושה-ארבעה חודשים ואם לא הולך תעשו את כל הבדיקות הדרושות. אבל שאני אומרת שלושה ארבעה חודשים זה אומר להנות מהסקס עם בעלך מבלי לחשוב על כלום חוץ מזה (קשה אבל אפשרי)
    טוב חפרתי מספיק , בקיצור ב ה צ ל ח ה ושתהיה לך שהות קצרה בפורום...

שיר
  • ברוכים הבאים יקירתי.
    מקווה שתמצאי נחמה בפורום כפי שאני מצאתי .
    מאחלת לך המון הצלחה

• וואי תודה בנות אתן מדהימות!!!
    אני בשוק ששמתן לב שאני בלחץץץץץ
    אני נכנסתי לסרטים שאם 4 חודשים לא הצלחתי אז אני כנראה עקרה ובעלי גם הוא עקר וכבר עשיתי בדיקות מסויימות כמו: פרופיל הורמונלי, בדיקת זרע (לבעלי כמובן) ועכשיו קבעתי את הבדיקה הנוראית כפי ששמעתי עליה צילום רחם. מקווה לעבור את הבדיקות בשלום עם תוצאות טובות שכל תקין.
    ושוב פעם תודה על הכל בנותתתתתתת כייף להיות במקום כזה.
    שיר אני מאחלת לך שתמשיכי עם הגישה הזאת היא תביא לך תינוק!!!! הלוואי ויכולתי להיות רגועה אני משתדלת, אבל זה קשה לי. ביום יום אני עסוקה בעבודה ועם הלימודים אז אני דיי מנותקת מזה. מיותר לומר שבחגים אני כל הזמן מתעסקת בזה ושוכחת להנות מהחג ומהחופש.
    יהיה טוב אני בטוחה - בסוף הנשמה תבחר לבוא אלינו וניהיה הורים בע"ה :))))

בר
  • מי הרופא שנותן לך לעשות כאלה בדיקות אחרי 4 חודשי ניסיון בלבד?? צילום רחם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה