עזרה בבקשה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב לכולן,
    אז ככה היום זה היום שבו אני אמורה לקבל, כפי שציינתי בהודעות הקודמות המחזור שלי סדיר, מגיע בדיוק באותו תאריך ותמיד בבוקר...
    באמצע הלילה התעוררתי מכאבי בטן חזקים ולקחתי איתי ישר תחבושת כי היה ברור לי שאני הולכת לקבל, ולהפתעתי לא היה דימום..
    במשך כל היום אני מתפללת לה' שהמחזור לא יגיע, הכאבי בטן לא עוזבים אותי כל היום אך דימום אין.
    עכשיו כשהלכתי להתפנות ראיתי מין הפרשה כזו סמיכה בצבע לבן ורדרד כזה ( מה שאין לי בדר"כ, וכשניגבתי היה ממש ממש מעט דימום בהיר)בדר"כ המחזור פשוט מגיע ביום שלו ובמלוא הדרו...
    מה אתן אומרות, מה זה הדבר הזה מה קורה לי בגוף, זה לקראת מחזור, זה אולי הריון?? מה זה??
    בבקשה אם יש לי מישהי איזשהו מושג שתיתן לי תשובה כי אני יוצאת מדעתי...
10 תגובות
עמוד 1
  • למיטב הבנתי זה יכול להיות או הריון או מחזור.. מקווה מאוד בשבילך שזה הריון ולא מחזור.. אין ברירה פשוט לחכות ולראות..לנשום עמוקות ולהגיד לעצמך שבכל מקרה מתישהו זה יקרה..
  • מאחלת לך שזה הריון.... אך איני יכולה לומר לך בוודאות לצערי.....מחזיקה לך אצבעות
  • תראי מה קורה יותר מאוחר, אפילו מחר...
    חודש שעבר היה לי איחור של 10 ימים - וקיבלתי מחזור
    אין פה חוקים ברורים

• היי,

זה שהמחזור שלך סדיר בדר"כ זה יפה...גם שלי היה.
  • אין מה להוסיף, הבנות אמרו הכל!

תעדכניייי אם מחר בבוקר הכל נקי ולבן, נראה לי שזו אכן השתרשות!
  • הלוואי שזו השתרשות ואת אכן בהריון.
    תחזרי לעדכן אותנו בבוקר... מחזיקה אצבעות
  • אני ל רוצה לאכזב אותך, אבל אצלי זה ככה בכל חודש כמעט, יש לי כאבי תופת של מחזור ואין דימום למחרת רק הפרשות חומות ובצהריים המכשפה מגיעה ובגדול...
    אבל כמו שהבנות אומרות כאן אין חוקים ולא ניתן לדעת
    אמן וזה הריון מחזיקה לך
    תעדכני...

שיר
  • יקירתי בוקר טוב.
    בהריון אין קיצורי דרך..וכמו שאמרו חברותיי המלומדות לפורום זה יכול להיות מחזור או השתרשות ורק הזמן יגיד מהו מה...
    שושי צדקה ואמרה שתמיד כאשר מתחילים להתעסק עם כניסה להריון אז המחזור מתחיל לתעתע בנו והוא הופך לחמקן לא סדיר..
    מחזיקה לך אצבעות ותעדכני

• היי..
    לצערי הרב כנראה שצדקתן,המחזור באמת מתחיל להשתבש אחרי שמתחילים לנסות להיקלט וזה מה שקרה לי..
    כל הלילה לא ישנתי רק חשבתי על זה והייתי בטוחה שזה קורה לי( פעם ראשונה שהמחזור איחר לי, וביום!!!) בקיצור התעוררתי בבוקר אמרתי לבעלי אני יעשה בדיקה הוא צחק עליי ואמר שזה מוקדם מידי... ברגע שקמתי מהמיטה הרגשתי את הזרימה והבנתי שבדיקה כבר היום לא תהיה...
    כ"כ התאכזבתי שכמעט והתחלתי לבכות, בעלי המקסים ניחם אותי ואמר שיהיה בסדר ושאני סתם לחוצה( מבחינתנו אנחנו כאילו מנסים רק חודש) שבעצם זה כבר היה החודש החמישי...
    בקיצור הייתי בדאון רציני וקמתי ממנו מהר מאוד( בזכות בעלי), אני מאמינה שמתי שזה צריך לקרות זה יקרה ב"ה...
    מאחלת לכולנו זה יקרה, וכמה שיותר מהר
    חג שמח ובשורות טובות
  • לא נורא... חודש חדש מגיע עלינו לטובה.
    חמישה חודשים זה עוד מעט זמן בשביל להתייאש ולהכנע ככה לרגשות. אנחנו מנסים כבר 8 חודשים והמחזור שלי לא מסודר ולכן קשה לנו לקלוע ליום של הביוץ.

תהיי אופטימית וברגע שתרפי קצת, הגוף שלך יירגע ותכנסי להריון. בלחץ לא קורה שומדבר טוב... זה לא פשוט, אבל את חייבת להשאר רגועה ונינוחה...

ובנימה אופטימית זו, חודש חדש, התחלות חדשות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה