זקוקה לעזרתכם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולכן
    אני כבר משתגעת וחייבת את עזרתכן. ביומיים האחרונים הפרשות חומות חלשות מאוד שנעלמו לחלוטין, כמו כן נחלשו כאבי "המחזור". המחזור לא מסודר לגמרי אבל הכי הרבה זה 40 יום וזה היה אתמול. חום השחר לא גבוה 35 בערך ובדיקת הריון שלילית. מה לעשות ??????

רעות
11 תגובות
עמוד 1
  • וואי אם חום השחר לא היה כ"כ נמוך הייתי בטוחה ב100% שזה הריון!

בדיקת הריון זה שטויות... עשית בייתית נכון?
    אם כן אז אל דאגה יש הרבה בנות שקבלו שלילי עד לשבוע איחור ואז יצא חיובי.
    אבל חום 35? נראה לי קצת כלוש...

תלכי לעשות בטא, הכי טוב והכי בטוח.
    המון בהצלחה!!!
    ותעדכני.
  • אני אחכה עוד כמה ימים ואני אעשה שוב בדיקה ביתית.. פשוט הייתי כל כך בטוחה שזה הריון שהפתיע אותי שיצא שלילי.
    העניין עם חום השחר שהתחלתי לבדוק חום רק לפני שלושה ימים, בדקתי סתם בגלל העניין, אבל עדיין הבנתי שהריון דורש לפחות 37.....
    הלוואי שתהיה הפתעה

רעות
  • לא דווקא 37 מאמי גם 36.6
    המון בהצלחה
  • הי אדוואלי , נראה לי שבילבלתי אותך , היה לי 36.5 ולא 35- אבל עדיין זה נמוך נכון?

רעות
  • אהההההה הייתי בטוחה 35!!

אז מאמי יש תקווה גדולההה!! תחכי עוד קצת אל תעשי עדיין בדיקת הריון בייתית.

אני באמת באמת ממליצה לך לעשות בטא! 36.5 זה לא כל כך נמוך... תראי אם זה עולה לך או ממשיך לרדת.

כמה היום היה לך?
    אם זה בירידה אז כנראה שזה לא הריון.. אבל אם נשאר ככה כל יום או עולה אז כנראה הריון!

מחזיקה לך בהצלחה לשתינו!
    ראית את ההודעה שלי על חום השחר?
    אני כמה ימים עם 37!!! היום היה 36.8 אז אני גם בתקווה שהחודש נקלטתי! אמןןןן
  • ראיתי את ההודעה שלך.. הלוואי...
    אם המחזור שלך סדיר בדר"כ אז יהיה לך יותר קל לדעת (עוד 3 ימים, נכון?). ממה שהבנתי בזמן השרשה החום יכול לרדת קצת ואז לעלות בחזרה- מעניין אם השיטה הזו אמינה. ימים יגידו

רעות
  • כן המחזור שלי סדיר מאוד ברוך ה'.
    אבל הפעם אני מחכה לאיחור של שבוע לפחות!! חודש שעבר איחר ב4 ימים ולא היה הריון. אז יש זמן עד שאדע..... איחור עדיין אין, רק חום גבווה.
  • השיטה אמינה רעות, תאמיני לי!!!
  • הי סושי
    בשלושה ימים האחרונים החום שלי צנח מ 36.6 ל 36.2 האמת היא שאני בודקת חום השחר רק 4 ימים אבל המגמה היא ירידה. אז אם את צודקת כנראה שאני לא בהריון. למרות זאת, היו הפרשות חומות יום וחצי שנעלמו (בדיוק כמו סימני השרשה) ומאז יומיים בלי כלום ואני באיחור של יומיים .
    קצת הזוי

רעות
  • רעות יקירה,
    יש עוד תקווה...
    תחכי עוד שבוע ואם () המחזור עדיין לא יגיע תרוצי לעשות בדיקה.

הלוואי שלא תתאכזבי ותחזרי אלינו עם בשורות טובות!!!
    קרן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה