אחרי מעקב אצל הרופאה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז ככה אני דיי מבואסת סיימתי ביום חמישי בלילה את החפיסה היום יום ראשון והרופאה אמרה שיש מלא מלא זקיקים אבל הם קטנים בשתי השחלות אבל ולא מבושלים יש לי עדיין זמן לטבילה אבל עדיין זה מבאס היא נתנה לי כדורים בשם estrofem היא אמרה שזה יעזור להם להיתבשל אולי אני לא יקח אותם לא עדיף שיתבשלו לבד אני לא בעד כל הכדורים האלה אני מזה עצובית ציפיתי לבשורה משמחת אוףףףףף
    [center]
41 תגובות
עמוד 1
  • מאמי תחכי בסבלנות, את סה"כ שבוע לפני הטבילה הכל מאת ה'! אם הם היו גדולים היית מבייצת לפני הטבילה ואז מה עשית פה בעצם?

תני לקב"ה לעשות את שלו, עשית השתדלות מעל ומעבר לדעתי בכלל לא היית צריכה לקחת אבל את הכדור הזה.
    את לא נשואה שנה אפילו ואמרת בעצמך שאת והבעל רבים המון בתקופה הזאת..

מה את חושבת שיבוא הילד הכל יעבור?! זאת הטעות הכי גדולה שאנשים חושבים!
    שבא הילד הוא צריך להגיע לסביבה חמה אוהבת ויציבה!!!! שזה הכי חשוב..
    אני חושבת שאת צריכה יותר להתרכז בשלום בית עם בעלך ולבנות את עצמכם כזוג.
    ואז גם מלמעלה ישלחו יותר מהר את האוצר שלכם...
    אתם הכרתם כשידוך זה לא שהייתם חברים לפני כן שבוא נגיד כבר בניתם את עצמכם ואתם מוכנים לילד הזוגיות יציבה והכל.. אתם עדיין "בחיתולים"

אני אומרת את זה רק בתור אחת שבאמת רוצה שתביני משהו חשוב, שלא תפספסי!
    השנה הראשונה היא הבסיס להכל - אם הוא עקום, ככה כל החיים יראו.
    כמה שאפשר לשנות מדי פעם בסיס עקום תמידד ישאר עקום.
    באמת שאני אומרת לך מנסיוןןן!! בשנה הראשונה לא חשבתי על ילד בכלל רק רציתי להכין אותי ואת בעלי כאבא ואמא יציבים, עם דעה משותפת, יושבים ומדברים מגשרים על בעייות בצורה טובה, אני יכולה להגיד לך שהקשר שלי עם בעלי עדיין לא מושלם אבל הוא מאוד קרוב לזה. ואם היה מגיע ילד לפני כן, אני לא יודעת איך הוא היה גדל ואיך אני ובעלי היינו מתמודדים עם זה!

באמת מתוקה שאני רוצה לטובתך, כמו חברה שקרובה לליבי אפילו שאנחנו לא מכירות יותר מדי חוץ מהפורום, למה שבת ישראל תיפול?
    הכל לתועלת ומקווה שליבך היה פתוח לקבל את הדברים..

שוב, המון בהצלחה יקירתי ואני מקווה שהקב"ה ישלח לך בזמן הכי טוב והכי נכון עבורכם!
    אדוה.
  • הלב פתוח לקבל הכל מאמי אבל בלי שום קשר חלק מהדברים לא ממש קשורים תמיד יש ריבים וזוג שלא רב צריך לעשות בדק בית אני לא ילדה וגם בעלי לא אנחנו אנשים בוגרים שמוכנים ומזומנים לאוצר שלנו בע"ה הכל יבוא!
    [center]
  • ברור שיש וצריך להיות.. אבל שלא הנושא הזה יהווה לכם את הריבים..
    הכל יגיע בעיתו בע"ה.

בהצלחה יקירה!
  • חס ושלום לא הגענו למצב כזה לריב על הנושא הזה הוא רק לא אוהב את הקטע של הכדורים אבל שטויות יעבור לוו
    שיהיה לך חג שמח
    [center]
  • אדוה 22 ממי שלי,
    אני חושבת שאת צריכה לקחת את הכדורים.

• היי תודה נשמה יפה שלי את בהחלט צודקת הרצון עז כל כך שאי אפשר לתאר אני אקח בעלי ממש לא מתלהב מזה אבל הרופאה מבינה קצת יותר ממנו פשוט חשבתי שאולי דיי מוקדם אולי בגלל זה הם עדיין לא התבשלו אני דיי מבואסת מהעניין הזה כי חשבתי אני יבוא והיא תגיד לי שהם ענקיים אבל נראה באמת עוד מוקדם לקבוע אפילו לא התחלנו לעבוד חח יום רביעי יש לי שוב מעקב נראה מה יהיה בעזרת השם
    [center]
  • יופי, אי שמחה שהחלטת לקחת את הכדורים. אכן הרופאה מבינה הכי הרבה מכולנו.
    זקיק מתחילים למדוד במעקב זקיקים מגודל של 10 מ"מ. אם הוא יותר קטן מזה לא מודדים בכלל כי זה אומר שהביוץ מאד רחוק, אם בכלל יהיה ביוץ..
    אם הזקיקים היו ברי מדידה היא הייתה אומרת לך להתחיל עוד יומיים, עוד שלושה נגיד. כנראה שהם כ"כ קטנים שזה עוד ממש לא רלוונטי. וביום 11 לוסת כבר צריך להיות זקיק מוביל...
    אז הכדורים יבשילו אותם קצת... וזה טוב לדעתי כי זה יסתדר לך בדיוק עם הטבילה. לא תבייצי לפני וביום הטבילה כבר תתחילי לעבוד כדי שתהיי מוכנה.
    נשמע לי תוכנית טובה.

• הזקיקים חייבים קצת זמן לגדול... אני לקחתי אקקלומין ביום ה-4 למחזור והרופא שלי אמר שאני צריכה להגיע למעקב רק ביום ה-14 למחזור, זאת אומרת 5 ימים אחרי שסיימתי לקחת אותם.
    אין לך מה להלחץ... לדעתי תעשי מה שהרופאה אמרה, היא בטח מבינה הרבה יותר מאיתנו...

בהצלחה!!!!
  • תודה רבה ליטל את נותנת לי תקווה והרבה עידוד ותמיכה דווקא נשמע טוב התוכנית שלך באמת זה יכול לצאת בטבילה כי היא נתנה לי רק חמישה ימים לקחת אותם! נקווה לטוב...ולבשורות טובות לגולנווו ובמיוחד לך שהחודש הזה תזכו לבשורה משמחת ביותר
    [center]
  • אני שמחה שעזרתי לך במילותיי ועצותיי.
    תודה על הברכה, מאחלת לך חזרה שהחודש תיקלטי בע"ה ועוד 9 חודשים תצאי מחדר לידה בידיים מלאות!

• היי אהובתי,
  • פאני מותק, את תעשי מה שאת צריכה לעשות בשביל ילד.
    הלוואי ולא תצטרכי את החודש הבא כי תקלטי, אבל היה וכן את תעשי מה שצריך. את שומעת?

• ליטל לפני הזריקה ואחרי המעקב האחרון היה לי ריב עם בעלי חבל"ז...
    הוא אמר שנמאס לו ושהוא לא מוכן שאני אזריק
  • הבנתי.. תראי את חייבת לדבר איתו.
    להסביר לו מה זה כשאשה רוצה ילד. זה רצון שהם לא יבינו לעולם. זה בא מהבטן.. אינסטינקט אימהי שלהם לעולם לא יהיה.
    תסבירי לו שאתם מנסים כבר שנה ועדין אין ילדים ומאס לך לשבת על הגדר ולחכות. את רוצה "לעשות".
    ההרגשה ש"עושים" משהו למען זה נותנת כוחות ואופטימיות וכן, מפיגה מתחים שכ"כ חשוב שלא יהיו או שיהיו ברמה נמוכה בשלב הזה על מנת שתיקלטי..
    אז אם זה ההסכם ביניכם, למרות שאם תדברי איתו וירגעו הרוחות אולי עד החודש הבא (מאחלת לך שלא תצטרכי) הוא ישנה את דעתו...אז עמדי בהסכם.
    אבל חודש אחרי זה (ושוב מאחלת לך שכבר לא תצטרכי סקס לפחות 10 חודשים, לפחות לא למטרות רבייה

• soshi,שאלה קטנה...
    סליחה על ההתערבות אבל רק לידע כללי למה את הזרקת ולא אחות בקופת חולים ? אני צריכה גם להזריק והרופא נתן לי מרשם עם הפניה לאחות בקומת חולים כדי שתזריק לי...
  • האמת, לדעתי כל הקטע הזה ממש ממש מלחיץ וזה רק גורע..כל הבדיקות והטיפולים...
    כמו שאתן יודעות אני נקלטתי אחרי שנחתי מכל הבדיקות של חום השחר והייתי רגועה כי רק חיכיתי למחזור! אפילו לא הספקתי לקחת את הכדורים...

אבל כמובן שזה גם עניין של רפואה... אם בדקתן כמו שצריך והרופא טוב אז לכו על זה אבל באיזי...ברגוע ולא להלחץ...
    כל הזקיקים האלה- כן גדולים לא קטנים, תשתדלו לא לחשוב על זה אלא רק להגיד לעצמכן "אני עושה את הטיפול שיעזור לי" ולהיות בטוחות בעצמכן שזה מה שצריך לעשות ולהיות רגועות.
    כמו שאתן רגועות כשאתן לוקחות אקמול כשכואב הראש- עוד חצי שעה זה ישפיע.. ככה גם תהיו רגועות עם הכדורים והכל..,. לדעתי זה כל העניין.
    וברור שקל לי להגיד כי אני לא במקומכן, אבל מבטיחה שאני רק מנסה לעזור
  • שושי אין עלייך בכל היקום הזה משהו מיוחד!! בהחלט הרגעת אותי ואני כן מאמינה שבאמת הם יתבשלו לבד והכדורים שהיא הביאה לי זה בכלל לעבות את רירית הרחם שאני נמצאת אצל הרופאה כל השאלות נעלמות לי גולי לחוצה ממנה חחחח יום רביעי שום יש לי מעקב
    [center]
  • היי אני גם לקחתי חודש שעבר אסטרופם לעיבוי הרירית ורציתי לומר שאין לזה תופעות לוואי.. גם אני בהתחלה נלחצתי מזה אבל הסתבר שזה בסדר... בהצלחה
  • היי עדי,

גם לי הוא נתן למקרה שאני לא אצליח להזריק לעצמי, אבל זו זריקה לבטן תת עורית, ככה שממש לא בעיה להזריק לעצמך, גם שהייתי במעקב זקיקים בקשתי מהאחות שתסביר לי איך ואיפה שמים כדי שברגע האמת אני אדע...חוץ מזה, היה כבר יום שישי בשעה 12.30 בצהריים שקבלתי תשובה מהרופא אם להזריק או לא אז כבר לא היה מי ישים לי...לקחתי את המושכות ובלי לחשוב פעמיים תקעתי לעצמי זריקה...
  • soshi ,
    לא פחדת ? כל הכבוד...!!
    רק מהמחשבה אני מתה מפחד...
    היום התחלתי לקחת את האיקקלומין..
    היו לך תופעות לוואי ? הרגשת משהו בהתחלה שלקחת אותם ?
    אני צריכה ללכת לרופא רק ביום ה- 12 למחזור ואז הוא יגיד לי מתי צריך להזריק.. אולי זה קצת שונה כי אנחנו מנסים החודש הזרעה ..אמן וזה יצליח לנו...
  • קחי את הכדורים - הכל העיקר שיהיה עובר בריא והריון מלא....

בהצלחה ותעדכני
  • אצלי בכלל לא היה תופעות לוואי חוץ מזה שפתאום התחיל לי גלי חום הרגשתי ממש כאילו אני בגיל המעבר
    [center]
  • היי אדווה ,

את האמת אין לי מושג למה הזריקה הזאת נועדה... כמו שרשמת שכשאת אצל הרופאה את שוכחת לשאול דברים ככה גם אני... אני סומכת על הרופא שלי שהוא יודע מה הוא עושה...
    בכל אופן אני התחלתי היום את האיקקלומין וסתם כזה יש לי תחושה של חולשה או שזה פסיכולוגי...
    חופשי זה חודש לא רגוע אצל כולנו.. שיהיה לכולנו בהצלחה ואמן וזה יהיה החוש המנצח לכולנו
    ואצלי אני הכי בשוק כי בהריון הראשון נכנסתי בחודש הראשון שהפסקתי את הגלולות... , בהריון השני משום מה זה לא עובד..
  • היי בנות,

אקקלמין אמנם מעודד את ייצור הזקיקים אבל הוא פוגע בעובי רירית הרחם (איפה שביצית נתפסת אחרי שהיא נקלטה) לכן, האובטרל עוזר לרירית הרחם להתעבות.
    ולי כן היו תופעות לווי מהאיקקלמין (#$*)()#@!@)
  • בנות, האובטרל היא זריקה שמטרתה לעודד ביוץ ולא לעבות את הרירית. בין 36 שעות ל48 מרגע ההזרקה הביצית אמורה להשתחרר מהזקיק (ביוץ).שיהיה המון המון בהצלחה..
  • היי בנות,

לאחר קריאה קטנה באינטרנט ...

זה משמעות האוביטרל :

זאת זריקה שאמורה לגרום לביוץ. נותנים אותה אחרי שבמעקב זקיקים (בין אם בטיפול ע"י כדורים זריקות וכו' ובין אם רק עושים מעקב זקיקים) מגלים שאת קרובה לביוץ (עפ"י גודל הזקיקים וגודל הרירית ולפעמים גם בדיקת דם) ואז יודעים בדיוק את המועד שבו יתרחש הביוץ, 36 שעות אחרי מתן הזריקה מתרחש הביוץ.

בהצלחה לכולנו
  • אסטרופם עוזר לעיבוי הרירית, לא אוביטרל. אוביטרל כפי שכבר אמרו כאן עוזר לתזמן את הביוץ למועד מדויק.

• שושי מזה מעודד יש לי כרגע מפעל בשחלות חח הכי מלחציץ מה שקראתי שזה יכול לגרום להריון מרבה עוברים דווקא נשמע מגניב לא?!?!?!חחח אני בכל מקרה רוצה 10,12 ילדים אולי נביא אותם בנגלה אחת חחח סתם זה באמת קצת מלחיץ שאין לנו שליטה בזה לא? יאללללה מה שבא ברוך הבא מחכים להם בקוצר רוח אבא שלי כל החג בירך אותי ואת בעלי עד ראש השנה בן זכר
    [center]
  • העיקר שיהיה עובר ולא משנה המין....
  • את צודקת, אני מה אכפת לי מה יבוא..העיקר שיבוא....
  • תגידי הכל בסדר איתך לורה? מזה הכעס הלא קשור הזה וממש לא קשה לנו להיכנס להריון חמודה הכל תקין אצלנו פשוט הזמן דוחק ואין לנו סבלנות לחכות אז אנחנו מזרזות את התהליך מישהו דיבר פה על בן בת?!?!?

[center]
  • אדווה חמודה סליחה שאני אומרת, אבל ברוב הדברים אני מסכימה עם אדוולי.
    תקחי כדורים תעשי השתדלות כל מה שתרצי אבל לפעמים יש חשבונות מלמעלה.
    אין לנו זכות ללכת ראש בראש עם מי שבעצם מחליט מתי מי למה וכמה.
    אולי לא שמת לב אבל ברוב התגובות כתוב: הרופאה יודעת הכי טוב, הרופאה הכי מבינה.
    וזה ח-ר-ט-ה
    מי זאת הרופאה הזאת בכלל ?!
    אני הקשבתי לרופאה במקום להקשיב למדריכת כלות שלי ונדפקתי יותר משנה עם המחזור בכי ותסכולים
    ועד שהצלחתי להכנס להריון יצאה לי הנשמה !
    אני אומרת תעשי מה שהלב אומר לך - רוצה לקחת כדורים סבבה יפה.
    זאת השתדלות.
    מה שנשאר רק להאמין להתפלל ולבקש - והכי חשוב - לחיות בשלום עם הבעל
    כי כל זה לא שווה אפילו ריב אחד שהשכינה מסתלקת מהבית ואין סיעתא דישמיא.

רק לטובתך. תאמיני לי את יודעת כמה אני מתפללת עלייך.
    ויאללללללללה החודש הוא החודש שלך שיהיה בהצלחה

• מה פספסתי...?
  • חחחח באמת שירה? אז למה את הולכת לרופא בשביל מה לא צריך לעשות מעקב הריון הכל חארטה מה הם מבינים בחיים שלהם!? זה בדיוק אותו דבר זה שהכל מאת השם זה ברור וזה שהרופאים חארטה זה בולשיט שכרגע המצאת כי הם שליחים של השם ואני מבינה שהדברים פה לשנאמרו פה לתועלת אבל דברים פה יצאו מהקשרם מה הקשר ללכת ראש בראש עם מי בדיוק לא הבנתי?! חחח זה באמת כבר מתחיל להצחיק אותי
    [center]
  • ושושי את לא בקצב!!!!!!
    [center]
  • פתאאאאאאווום כל אחת שהיא כבר בהריון נהפכה למבינה גדולה, אז תרשו לי,
    אתן לא מבינות כלום
    כל אחת צריכה לעשות חשבון נפש לעצמה ולהתייעץ עם אלה שהיא חפצה בדעתם, רב, רופא, מדריכת כלות, אמא, אחות וכו והכי חשוב היא עצמה כי רק אנחנו יודעות מה באמת הגוף משדר לנו
    בנות, תלמדו לסמוך על עצמכן, תאמינו בעצמכן וזה יבוא, זה חייב לבוא, אבל כל דבר בעיתו
    אדווה שמעת כאן דעות לכאן ולכאן, בתכלס מי שתחליט זו רק את, אז תעשי מה שמרגיש לך נכון
    בהצלחה
  • סליחה, בנות יקרות שלי, יש פה הרבה שקשה להן להיכנס להריון מכל מיני סיבות, ולא משנה מה, אבל עדיין כל הזמן מקטרות שרוצות בן או רוצות בת. לא רשמתי שכולן פה ככה.... אבל יש כאלו. ויש בנות בפורום הזה שהעירו להן בעבר שזה לא בסדר.
    אז אם מעירה שזה לא בסדר אז לתקוף אותי? אני לא חושבת שההערה הייתה לא במקום כי אני לא היחידה שהעירה את ההערה הזאת וכן, עם כל הכבוד, אדווה, יש פה בנות שנלחמות כבר שנה, שנה וחצי להיכנס להריון! ולא מצליחות! הן לא עושות דברים לזרז הריון רצוי אלא עושות בכדי שבכלל יוכלו להיכנס להריון רצוי.

ולא הערתי על עניין הכדורים. לדעתי צריך לעשות הכל בכדי לעזור לגוף, כמובן מי שמרגישה עם זה בנוח, להיכנס להריון. אני לא נגד ולא בעד אלא בעד זה שכל אחת תעשה כרצונה וכהרגשתה.
  • laura R ,

סליחה שאני מתערבת ... אבל אני רוצה לומר לך שיש פה בנות שמעדיפות בן או בת וזה זכותן המלאה ולמרות ש"קשה" להן להיכנס להריון.
    גם לי קשה להיכנס להריון שני ויש לי תינוקת מדהימה שהיא הכל בשבילי.. ונקלטתי איתה להריון בחודש הראשון שהפסקתי גלולות..
    אנחנו מנסים כבר מעל לחצי שנה להיכנס להריון שני ללא הצלחה ואני גם אומרת שאני מעדיפה שזה יהיה בן כי יש לי כבר בת ואני רוצה משני המינים , ולמרות הקושי שלי להיכנס להריון זה מה שאנחנו מעדיפים.. וברור שאם זאת תהיה בת נהיה מאושרים עד לשמיים
    זכותו של כל אדם להביע את דעתו ואת רצונווגם היום אני לוקחת את הכדורים ואני צריכה להזריק בכדי להיכנס להריון .
    אני בטוחה של 90% מהבנות כאן לא נכנסות להריון לא בגלל שיש להן בעיה רפואית להיכנס להריון אלא זה רק לחץ נפשי של הרצון העז להיכנס להריון וזה לגיטימי ואי אפשר לעשות הרבה כנגד זה וגם אני אחת מאלה כי עשינו את כל הבדיקות האפשריות והכל תקין ועובדה שילדתי לפני 11 חודשים.

בנות , תהיו חזקות ובעזרת השם נעשה ונצליח ונזכה להריון תקין, ארוך ומשעמם ונזכה להחזיק תינוק מהמםםםםםם
  • נו אבל מה הקששר??????? מישהי בשירשור הזזה דיברה על בן או על בת? מה ניסגר איתך את קפצת בהודעה הזאת אחרי שרשמתי מה אבא שלי בירך אותי ואת בעלי! !!!! בן זכר מה הבעיה פה??? אז תעשי לי טובה ואל תתחילי להוציא פה דברים שלא נאמרו! או לתקוף פה או להגיד שזה מרגיז אותך יש פה שירשור אחר שאת יכולה להוציא את הכעס שם איפה שמנסים לקבוע את מין העובר מה את חושבת שאיכפת לי מה יהיה לי אחרי נסיונות של8 חודשים? העיקר שיהיה עובר בריא!
    [center]
  • אדוה22,

את צודקת בכל מילה
    אני איתך..
    תהיי חזקה , אני מאחלת לך שתזכי עוד החודש להיכנס להריון
    את עושה הכל בשביל להיכנס להריון
  • אדווה - למה את מתעצבנת? היו פה בנות שממש בכו שרוצות רק את זה או רק את זה... ממש התלוננו בהודעות. ההודעה שלך פשוט הזכירה לי את זה. לא טענתי שאת לא בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה