יכול להיות שזה תולעים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בלילות האחרונים מעין לא ישנה טוב באמצע הלילה ובבוקר היא ישנה עד מאוחר. היום בלילה היא התלוננה שמגרד לה, שכואבת לה הבטן, שהיא צריכה קקי,ונראה לי שגם היתה לה בחילה. רק בבוקר היא נרגעה וישנה כמה שעות וקמה לבסוף ממש מאוחר ולא התלוננה על כלום. חשבתי שאולי זה תולעים. מה דעתכן?
    זה יעזור לי אם אני אשים אותה באמבטיה עם הרבה סוכר כדי לבדוק את העניין?
10 תגובות
עמוד 1
  • לגבי סוכר אני לא יועדת , גם לא שמעתי על זה בחיים , אני יועדת שגם רואים את זה ככה לפעמים .
    לבני היו תופעות דומות בגלל ה......... מצה .
    לגבי תןלעים הכי טוב לעשות בדיקה וזהוף לדעתי ...

http://www.holdthatpic.com/
  • מניסיון, הסוכר עובד, זה לא במקום טיפול אבל זה מרגיע באופן זמני (ממש ראינו את התולעים צפות במים)

אם את לא בטוחה תעשו בדיקת צואה.

בהצלחה
  • אלינה, מעין חכמה - היא לא הסכימה לטעום מצה
  • לא שבני אכל הרבה , וגם אם אכל זה בצורה "מבושלת " גם לא הלך טוב לו . רק שתביני שמדובר על ילד עם בטן שמתפקדת בסדר . לא עושה לו טוב פסח . הוא כבר סופר ימים לסיום העניין .
    http://www.holdthatpic.com/
  • בבוקר תסתכלי על פי הטבעת, בבקרים ניתן לראות תולעים.
    נטלי
  • אויייששש מסכן שירגיש טובבבב....
  • תולעים = לא כיף בכלל.
    תולעים ניתן לראות בעיקר בלילה, לא ביום, הן אוהבות לצאת בלילה ולהטיל ביצים סביב פי הטבעת - וזה בעצם מה שכ"כ מגרד ומציק.
    ניסית את המי-סוכר?
    כשמגרד לה בלילה את יכולה לבדוק אם רואים בפי הטבעת ולהוציא אותה עם נייר טואלט.
    לא לשים שן שום! זה אומנם מצויין והן שונאות את זה אבל זה שורף נורא.
    יש גם טיפול הומופטי.

• ניסיתי מי סוכר ולא קרה כלום (חוץ מנמלים שהגיעו אח"כ כי לא שטפנו את הרצפה של האמבטיה
  • ברגע שמתלוננים על גירוד בטוסיק רוב הסיכויים שזה תולעים

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • רעות - תמר ספרה כאן לפני כמה ימים.
    תעשי גוגל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה