היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי חג שמח יש לי שאלה אני אחרי אקקלומין וסיימתי רק יום חמישי בערב והיום היה לי מעקב הרופא אמרה שיש מלא מלא זקיקים בשתי השחלות אבל הן לא מבושלות השאלה שלי מה הסיכוי שהם יתבשלו לבד בלי הכדורים שהיא הביאה לי שעוזרות להם להיתבשל אני רק ביום ה11 לווסת [center]
2 תגובות
עמוד 1
כשמשתמשים באמצעי חיצוני לגידול ביציות יש פרק זמן שצריך לקחת אותם... לא השתמשתי מעולם באקקלומין אבל אני מניחה שאם תפסיקי, חלקם ימשיכו לצמוח אבל לאט יותר.... מה הרופא אומר? חוץ מזה את רק ביום ה11, ביציות מגיעות לבשלותם החל מהיום ה13 ואילך בערך. בהצלחה
היי אדוה אני לקחתי איקקלומין 5 פעמים הזקיקים ימשיכו לגדול, ההורמון קיים בגוף שלך עדיין והוא יגרום להם למשיך לצמוח. את צריכה לחזור שוב למעקב אצל הרופאה בעוד יומיים בערך, היא בטח אמרה לך ברגע שהם יהיו בגודל המתאים (מעל 17 או 19) אם אני זוכרת נכון אתם מנסים טבעי אז ברגע שהם יהיו בגודל המתאים זה הזמן "לעבוד"