היי לכולן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא הייתי כאן כול הפסח... ואני כבר לא יודעת מה לעשות אם עצמי כול כך קשה לי אני כבר לא יודעת איך אני יימשיך להסתדר אם כול עניין ההריון הזה... אני רציתי למות כבר בפסח לכלום יש ידים ולי ? מה איתי? מה עשיתי רע ?
    אני כבר לא יודעת אני מיואשת כול כך...........

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
5 תגובות
עמוד 1
  • יהיה בסדר!
    הרי הסיכויים לטובתנו :יותר מ- 90 אחוז מהזוגות מצליחים להיכנס להריון בשנתיים הראשונות.
    נכון שזה מתסכל לרצות כל כך ושזה לא מגיע אבל תחשבי חיובי, זה יגיע כשתפסיקי לתלות את החיים שלך בעובדה אם נכנסת להריון החודש או לא. תירגעי, תחייכי, תחשבי על חצי הכוס המלאה ורוב הסיכוים שהדברים יסתדרו מעצמם.

רעות
  • אני כל כך מבינה אותך,ולמרות שילד לי ילד אחד הרצון לילד שני כל כך חזק שאני מוצאת את עצמי כל כך מתוסכלת ומיואשת וממש אין לי כבר כח וחשק לכלום אין לי פשוט סבלנות יותר פשוט נמאס לי כבר!
    http://www.holdthatpic.com/
  • תספרי לי על זה...
    אצלנו כבר כמעט לכל החברים יש ילדים. אני מוצאת את עצמי כל הזמן מוקפת בזעטוטים קטנים שלא שלי....
    ברביקיו, פיקניק, טיולים בטבע, בקניון... לכל מקום שאני הולכת נראה שלכולם יש ילדים חוץ מאיתנו. ולמי שאין , אז יש בדרך....

אני ממש מבינה אותך אבל את חייבת להשאר אופטימית ולהאמין שגם לך יהיו וממש בקרוב:-) תשארי עם מחשבות חיוביות ובלי שתרגישי תזכי לביקור של ה
  • תודה רבה לכן.... אני באמת מנסה לשמור על אופטימיות אבל לפעמים אני נשברת.... וזה לא בכוונה.......

בעזרת ה' נעשה ונצליח...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה