בקע / שבר בטבור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    רציתי לדעת אם מותר להכנס להריון בזמן שיש שבר בטבור ?, אני קצת מהססת לעבור ניתוח לפני כי שמעתי שיש מצב שזה יכול לחזור שוב אחרי הריון נוסף.

4 תגובות
עמוד 1
  • תראי עכשיו אני בהריון
    יש לי כאבי תופתתתתתתתתתתתתת בטבור - ממש כאלה שמפריעים לי לישון אפילו.
    חלק אומרים שזה עלול להיות בקע, חלק אומרים שזה דבר שכיח בגלל הימתחות הרצועות והעור של הבטן.
    ככה או ככה אני יכולה לומר לך, זה כאבים קשים ביותר

• תודה סיווני האמת שאני די מפחדת מהניתוח יש לי בקע כמו גולה בולטת באיזור הטבור הרופא אישר שזה בקע, עדיין אני מפחדת לעבור את הניתוח ואחרי הלידה הבאה יחזור שוב אז חשבתי שאולי אני יעבור את ההריון ויסיים גם את הניתוח רציתי לדעת אם יש מישהי שנכנסה להריון בזמן הבקע

• אם אני לא טועה אז אסור להיכנס להריון שנתיים אחרי ניתוח שבר. היה לי בהריון, כאב נורא אבל עכשיו זה לא מציק כ"כ ואמרו לי לא לטפל בינתיים אם אני רוצה עוד הריון.
  • תודה בנות אשמח לעוד חוות דעת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה