שקדים גדולים- סיבה לניתוח? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי!
    סוף סוף פסח מאחורינו.. למרות שאני עצובה ברמות על החופש שהלך לו..
    היה לנו כיף ביחד, לחוש אחד את השני ולבלות זמני איכות כולנו..
4 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה בהצלחה אצל הרופא
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • עמיתיייי נראה לי שאין הרבה ברירות אם הוא נוחר בלילה ישן עם פה פתוח שקדים מוגדלים חולה הרבה (כל מה שהיה עם דנדוש רק שאצלה היו מלא מלא הפסקות נשימה גם תוך כדי בכי כמעט הלכה לנו מזה בידיים) יכול להיות שזה מה שימליצו נכון גם לדנדוש ההחלמה היתה קשה למי שזוכרת אחרי הניתוח היה זיהום קל עם חום שהגיע לה ל - 41 ופירכוסי חום ואז חשד עם זה לדלקת ריאות ממש איכסההההההה אבל שובב אם אין ברירה וטובת הילד קודמת עדיף בגיל צעיר להוציא ולגמור
    מאז שהוצאנו את השקדים לדנדוש אין דלקות גרון יותר בכלל תחשבי על זה ככה שזה רק יעזור
    שוב חכו לרופא א.א.ג ותראו מה יאמר
    בהצלחה

• תודה!
  • אנחנו ניתחנו את אור בגלל הפסקות נשימה ובגלל שנאמר לנו שהגוף שלו צריך להתאמץ להסתדר עם פחות חמצן ובגלל זה בעקיפין זה יכול לעכב התפתחות, לגרום לישנוניות וכאלו... לא היו דלקות גרון, ב"ה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה