משהו מוזר.. אולי למישהי זה קרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי
    התגעגעתי לפורום..
13 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירתי הייתי בטוחה שאת כבר לא תהיה פה
    אלא מחכה ומצפה כבר ל

• היי
    לצערי אני כאן עדיין ואני מבינה שגם את..
  • מחזיקה לך המון
  • נחזיק אצבעות, מה אגיד
    בהצלחה
  • איזה קטע מוזר,ראיתי את הכותרת של ההודעה אמרתי אין מצב. אני בדיוק מחכה לטלפון מהמרפאה של הרופא שלי לשאול אותו את זה. אתמול היה הביוץ בוודאות(אני בלי הורמונים) והיום יש דימום(כל כך כאב בביוץ שלא קיימנו יחסים ). מה זה הדימום הזה???!!!
    אני אעדכן בתשובה שלו

• איזה מוזר...
  • הוא חזר אלי ב23:00 ובדיוק אדירי התעורר בכי והלכתי אליו ועד שהגעתי לענות לטלפון השיחה נותקה

• אולי זה כדי שנוכל להתחיל מהר עם ניסיון חדש ומנצח
  • אולי זה דימום השתרשות?

• ליטל יום אחרי הביוץ?דם אדום טרי?(סליחה על התיאור)

• כן, זה קצת מוזר..אולי נוצר גירוי בצוואר הרחם שגרם לדימום.
    אם הדימום לא ממשיך, לדעתי אין לו משמעות..

• היי,

לי היו כמה פעמים דימומים קלים לאחר יחסי מין בהבדלים של כמה חודשים ויום למחרת היינו מקיימים שוב ללא דימום וללא שום כתם בתחבושת,
    נבדקתי מספר פעמים אצל רופא נשים בקשר לזה ואין לזה כל משמעות.
    כפי ש-little כבר רשמה כנראה שזה גירוי בצוואר הרחם שגרם לדימום.

• אני לא יודעת אם זה דימום מצוואר הרחם,
    זה היה הרבה ודם טרי אדום, לא ורדרד ממש דם של אמצע מחזור.. (מצטערת על הגועל..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה