39 קראו ורק אחת הגיבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אני שמה שוב
    בנות יקרות שלום

לאחר כחצי שנה של דחייה החלטתי שאין מה לעשות ומחר אני מתחילה לראשונה בחיי (עם הרבה פחד וחששות) הזרקות
    רציתי לשאול את המנוסות בעניין האם זה כזה מפחיד כמו שנראה לי? האם יש לי ממה לחשוש? האם צריכה לשים דגש על משהו? כמה זמן לוקח כל ההזרקות האלה? ובכלל אשמח לשמוע מכל אחת ואחת מכן איזה טיפ בעניין........
    מקווה שיהיה בהצלחה ויעבור על הצד הטוב ביותר והקל ביותר
    תודה רפאלה החוששת......
10 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך,
    קודם כל אני מצטערת אם קיבלת רק תשובה אחת מידיית,
    לא כולן נכנסות לכאן כל יום, כמוני למשל,
    אז גם אם לא מייד עונים לך , כדאי לחכות כמה ימים,
    חוץ מזה שיש פה הרבה קוראות שלא חברות ולא נוהגות להגיב,
    כך שאולי הן אלו שקראו ולא הגיבו....אל תקחי אישית
    לפני הכל אני מאחלת לך המון בהצלחה בטיפול,
    הכי חשוב לשמור על אופטימיות ולאגור הרבה סבלנות,
    כי לפעמים חודש אחד בתהליך הזה נראה כמו נצח,
    נסי להתעסק בדברים אחרים בחיים,אם תצליחי תמצאי שזה עוזר מאוד.

ההזרקות לא כואבות ומפחידות רק בפעמיים הראשונות, אם את לא מצליחה לבד, זה בסדר שבעלך, אמא או חברה יעזרו, מה שנוח לך זו הדרך הנכונה.
    אם כואב לך מעט נסי לשים קוביית קרח על מקום ההזרקה לפני שמכניסים את המחט,
    לזריקות אין תופעות לוואי ואם קראת באינטרנט בטח גם ראית שבשימוש ממושך לא הוכח קשר למחלות שונות (אם מזה הפחד שלך), בניגוד לכדורים למשל, שהוכח קשר וודאי בין השימוש הממושך בהם לסרטן השד...
    כמובן שהורמונים בגוף זה לא בריא לא אתווכח איתך ואנסה להוכיח לך שזה בסדר,
    אבל הקשר בינם לבין מחלות שונות הוכח אחרי 6 טיפולים ויותר...
    אז בואי נקווה שתצליחי לפני זה,
    זה מה שקורה בפועל, אז אין סיבה לדאגה מיותרת,
    רוב הבנות מצליחות תוך 3 טיפולים ופחות (כמוני למשל) - אז להתעודד.
    לא אמרת אם את עושה הזרעות או הפריות, בעצם זה מאוד דומה חוץ מהשאיבה וההחזרה, בהפריה הטיפול מעט ארוך, אך סיכויי ההצלחה גבוהים מעט יותר...
    כל התהליך לא מסובך ולא מרכב, לא כואב רק ממושך.....
    תיהי סבלנית ובסוף זה ישתלם...
    מכל הלב בהצלחה ממני
  • אשכולית נתנה לך תשובה כל כך מפורטת שאין כמעט מה להוסיף,רק שיהיה בהצלחה.ואנחנו כאן במהלך התקופה שתזריקי אם יהיה לך שאלות תהיות לפרוק מתח וכד'

• וואוו אשכולית המון תודה על התשובה הקצת מרגיעה.....בעקרון יש לנו כבר ילדנ אחת מהריון טבעי והבעיה כרגע היא בזרע של בעלי אז אני מקווה באמת שיהיה אצלינו קצר ולא נגיע ל-6 טיפולים ויותר.......
    אז שוב תודה וסליחה על התפרצתי ככה אני פשוט הייתי כולי בחרדה לפני הפעם הראשונה אבל כמו שאמרתי מקווה שיהיה בסדר ולא תהיינה תופעות קריטיות.............
  • היי רפאלה
    אני גם עומדת לפני התהליך שך IVf
    איפה את עושה ???
    אני כנראה אלך לאיכילוב -כי הרופא שלי מכיר שם ויפעיל קשרים ...:)
    כל הכבוד לאשכולית -איזו תשובה מפורטת ומעודדת...תודה רבה !!!!!!!!!
    נקווה לכולנו בהצלחה!!!
  • אין בעיה מתוקה שלי, אני מבינה לגמרי לליבך,
    הדאגה החששות...
    אבל אני באמת מאמינה שיהיה בסדר, במיוחד שכבר חווית הריון ויש לך ילדה בבית,
    עוד משהו כדי לעודד...
    כשהבעיה היא אצל הגבר...היא קלה מאוד לפיתרון....
    אני בטוחה שתוך פעם או גג פעמיים של טיפולים - את בהריון...
    קחי בקלות ותמשיכי בחייך....
    תתעסקי במה שכבר יש לך בבית...האושר שלך...הילדה שלך,
    והריון נוסף יגיע בהמשך...את תיראי...
    בהצלחה מותק
  • אשכולית רציתי להגיד לך שאת משהו משהו.........באמת תודה על כל תגובה ותגובה שלך את פשוט המרגיעה הלאומי ((:
  • בכיף
  • היי,

תקשיבי מנסיון ההזרקות ממש לא כואבות זה הכל בראש, המחט כל כך דקה שממש לא מרגישים אותה , זה רק נראה כואב אבל פיזית זה לא כואב, לצורך העניין שעווה ברגליים ובשפם זה הרבה יותר כואב
    אני עברתי 4 טיפלים של הזרקות ב 2 הראשונות זה היה רגיל וב2 האחרונות הזרעה, ובסוף נקלטתי בהזרעה השניה ועוד עם תאומים, שמחה כפולה

הטיפים שלי אליך זה לקחת את זה בקלות, לא לעשות מזה יותר ממש שזה, תמיד לחשוב שאם לא הפעם אז פעם הבאה או הפעם שאחרי זה כי בסופו של דבר זה יקרה!!! אז זה לא ממש משנה אם זה יקח עוד חודש חודשיים או שלוש, היום ברפואה יש פתרונות להכל,
    הטיפ השני זה תמיד להזריק עם הבן זוג ואף פעם לא לבד ואחרי כל הזרקה תבקשי מהבן זוג נשיקה באיזור ההזרקה ואני גם תמיד לקחתי קובית שוקולד אחרי בשביל הפינוק :)
    אז מאחלת לך המוןןןןןן בהצלחה ושיעבור מהר
  • הי מולי, מעניין אותי לדעת הבעיה הייתה אצלך או אצל בעלך?
    אנחנו מחכים לבדיקת זרע שנייה שבעלי צריך לעשות ואם היא יוצאת כמו הקודמת אנחנו מתחילים טיפולים והרופאים בפורום אמרו שאפילו ישר להתחיל עם הפרית מבחנה...

אני מאוד חוששת מזה, לכן מעניין אותי לדעת האם כשהבעיה אצל הבעל עדיין אפשר להיקלט בטיפולי הזרעות

שיר
  • אצלי הבעיה היתה שחלות פוליציסטיות , שהשחלות שלי לא ייצרו ביציות אז הזרקתי פיורוגון כל יום ובפעם האחרונה עברתי להזריק מוניפור כדי לייצר זקיקים מספיק גדולים שבתוכם תגדל ביצית .
    לפי מה שידוע לי הזרועות כן יכולות לעזור לך כי הם לוקחים אז הזרע ומשבחים אותו , אצלנו הם שיבחו את הזרע בפעם האחרונה מ70 אחוז ל 88 אחוז זרעונים פעילים , וישר אחרי זה מכניסים לך את זה לרחם ומתישהו זה אמור להיקלט,
    לדעתי כדאי לך לעבור לפחות 2 הזרעות לפני הפריה מכיוון שהפריה זה הרבה יותר מסובך,
    גם סביר להניח שהרופא שלך לא ישלח אותך להפריה כך כך מהר הוא בטוח ינסה איתך 2 או 3 הזרעות ,
    תאמיני לי הסבלנות והמחשבות החיוביות תמיד עוזרת ומשתלמות, והכי חשוב שתהיי רגועה ותזכרי שזה בסוף בטוח יקלט
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה