גירוי יתר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    מחר אני עושה הזרעה,
    זו הזרעה שלישית.
    בכלל מחזור הטיפול הזה היה הכי פסימי שיש, הגעתי ביום השביעי למחזור להתחיל טיפול והיהייתה לי ציסטה גדולה, חיכיונו שבוע התחלתי איקקלומין במקום גונל ולא עזר, אז חזרתי לזריקות. הבעיה שעשיתי כולה 4 זריקות של 75 יחידות והגעתי לרמת הורמונים של 4000 רירית 7 וזקיקים מכונים לקרב
    הכל טוב חוץ מההורמונים.
    שהמשמעות של ההורמונים זה גירוי יתר.
    קיבלתי הוראה מהרופא לקחת דקפפטיל 0.1 מ"ג
    לאחר קריאה וחפירה באינטרנט, גיליתי שאכן דקאפפטיל ניתן במצב שההורמונים גבוהים מאוד ויש חשש לגירוי יתר ועדיין רוצים לא לוותר
    מה אתן אומרות?
    למישהי זה קרה?
3 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה את המצב הזה,
    אבל אם הרופא אומר שזה בסדר, הייתי הולכת איתו,
    מאחלת לך בהצלחה
  • לא חויתי גירוי יתר אז אין לי מושג,שיהיה בהצלחה

• גם לי היה גירוי יתר לפני 4 חודשים אבל לי רמת ההרמונים הגיעה ל9200
    וגם לי ניתן דקפפטיל כמוך אבל המצב שלי לא היה טוב אני ממש התנפחתי והייתי מאושפזת שבוע בבית חולים ואני מקווה שאת לא תגיעי למצב שלי ובכל מקרה שיהיה בהצלחה

http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה