אתן תצחקו אבל אני חייבת לספר.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלשום היה לי ריב קשה מאוד עם גיסתי.. על עניינים שחשובים לי.
    הערתי לה שהילד הקטן שלה יורד לכיוון הכביש, שתיזהר והתגובה הראשונה שקיבלתי הייתה "העין שלך עליהם כל הזמן, הלוואי שלא יהיו לך ילדים".
    חמתי שעמדה בצד, התפרצה עליה כל כך, בנוסף ל"בלאגן" שעשיתי אני.
    מאוחר יותר ישבתי עם חמתי והיא סיפרה לי משהו.. אמרה לי שהיה לה מקרה.
    הבת של השכנה לא הצליחה להיכנס להריון תקופה מאוד ארוכה. שהייתי אצל רב אמר לה להעליב אותה, אמר לה לפגוע בה בנושא שקשור להריון וכך עשתה.
    באה אליה באחד הימים ואמרה לה מה זה הדבר הזה שאת עקרה? מה בעלך יעשה בך בלי ילדים? - היא כל כך נעלבה ולא הבינה למה.. אחרי 4-5 חודשים היא באה לחמתי עם סלסילה ענקית ומתנות, ואמרה לה תודה!
    היא הגיעה יחד עם בטן. מסתבר שכשהלכה לרב "לפתוח את המזל" הוא אמר לה שתרוץ לומר תודה למי שבאמת פתחה את הזמל שלה.
    - אני שומעת את הסיפור הזה במשך שנים ומכל כך הרבה אנשים כך שאני נוטה קצת להאמין למרות הספקות.
    מה אתן אומרות??
    וימים יגידו אם הבכי שלי היה שווה :)
14 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת האם להאמין לזה או לא.. אם היא עשתה זאת בגלל הסיפור הזה, נגיד.
    אם היא באמת התכוונה- אני לא הייתי מדברת איתה לעולם, משפחה או לא משפחה.
    אני המומה...

• בקטעים האלו אני אחת שמוחקת.. היא עוברת לידי כמו אויר אני לא מכירה בה.
    היא הצליחה לפגוע בי כל כך חזק במיוחד בגלל שהיא יודעת כמה אני ובעלי מנסים להיכנס להריון.. והיא יודעת כמה זה לא פשוט.
    בעלי חזר הביתה וראה אותי בוכה.. הוא כבר דאג להכל.
    הלוואי שה' יעזור ויתן לי להוכיח לה שלא משנה מה היא תגיד אני אאחוז בתינוק משלי.
    כולנו
  • אנחנו נראה לכולם !
    יהיו לנו ילדים, ויותר מאחד. בריאים ומושלמים !

• תשמעי, אני לא חושבת שהרב אמר לגיסתך לפגוע בך ככה...
    וכנראה חמתך ניסתה להרגיע את הרוחות אם מה שאמרה לך...
    אחרי הערה כזאת הייתי פותחת עליה חבל"ז!!
  • זה דבר שלא אומרים, גם לא בצחוק, בטח ובטח שלא למשפחה!!! אני הייתי נעלבת עד עמקי נשמתי ומוחקת אותה. מחזיקה לך אצבעות מאמי
  • הסיפור היה שחמתי פגעה בבחורה אחרת לפני מס' שנים.
    גיסתי סתם גסת רוח והכוונה שלה לא הייתה לעזור בוודאי.
    היא קיבלה כהוגן תסמכו עליי!! ואני לא אחד שמשמיע יותר מדי אבל כשהגענו לזה - נכנסתי בה.
    המזל שלי שאני ובעלי מחפשים להתרחק מהאיזור של הוריו ובני משפחתו, לתפוס את עצמנו ולהתחיל לשמור על הזוגיות ולהתמקד בילדים.
    ואין לי שום ספק שהבחלט נראה לכולם!!!!!!

• אם את רוצה להאמין בכך תאמיני ואני מאוד מקווה שזה ייעזור......
    אבל עדיין נראה לי שאלו אמונות.......
    בדרך כלל אם גם עושים דבר כזה חמתך לא הייתה צריכה לספר לך כלום ואלוי באמת זה היה עוזר אבל אחרי שהיא סיפרה לך יכול להיות שזה לא ייעזור עכשיו....
    אבל תיראי שוב מה שמאמינים זה מה שקורה....
    אני באמת מחזיקה לך
    ואלוואי זה באמת מה שייפתח לך את המזל

בעזרת ה' נעשה ונצליח...

• גיסתך היא פשוט אישה נוראית!
  • גם ביני ובין גיסתי לפעמים יש תקלים אין לה ילדים, אבל היא עדה לניסיונות שלנו ובכל הזדמנות עוקצת למשל: ליד אנשים היא אומרת מתי אתם תביאו לה אחד ייאלה תתחילו לעבוד. והיא יודעת שאני בניסיונות וזה כל כך מעצבן אותי. אני יודעת דבר אחד שאין כלל רגישות לנושא הזה בקרב המשפחה הם לא חווים את האכזבה בכל חודש. מבחינתי הנושא הזה הוא הכי רגיש בעולם ואם מי ששיתפתי אותו יפגע בי בדרך כזאת או אחרת אני אדאג להעמיד אותו במקומו. אני מאמינה שהייתה לה כוונה ושהיא לא אמרה זאת, על מנת לקלל אותך כדי שיהיה לך. הקללה שלה לפחות עפ"י מה שכתבת הגיע בתגובה לעיניים שאת עושה לה על הילדים (בקטע טוב- את יודעת כמה יקר זה ילד וכך את מתייחסת אליהם). אני חושבת שאת לא צריכה להתייחס כרגע לתת לרוחות להירגע למצוא זמן לשבת ולדבר איתה (אם היא בן אדם שאפשר לקיים איתו שיחה) ולהסביר לה שהקללה שלה הייתה לא לעניין ושחבל שהיא הגיעה למצב הזה. אם היא תנסה לומר שזאת קללה - ברכה - אני חושבת שזהו תירוץ שחמתך אמרה כדי להרגיע את הרוחות. בכל אופן אני מאמינה שקללות הן דבר שלילי ולא יכולות להיות חיוביות אותי קיללו שאני לא אצליח להביא ילדים ומי שקיללה אותי בניה ובנותיה כולם אינם מצליחים להורות . אז ככה שקללה חוזרת לבעליה וצריך להיזהר שלא להוציא מילים לשווא.
    אני לעומת זאת אברך אותך ואומר לך שיום אחד (הכי קרוב שרק אפשר) את תכנסי להיריון ותלדי תינוק בריא ותזכרי שלא גיסתך היא שקובעת מה יהיה בעולם, אלא זה שלמעלה. בהצלחה מתוקה

בר
  • קצת קשה לי להאמין שבדיוק כשאתן רבות "ריב קשה" כהגדרתך היא תבוא "לטובתך" ותגיד לך דבר כזה למטרה טובה...
    בכל אופן אני לא יודעת אם להאמין לזה.
    אני הייתי נפגעת עד עמקי נשמתי והיו דרושים מהגיסה הרבה מאמצים כדי לגרום לי לדבר איתה שוב.

----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • הריב היה עם הגיסה ואילו חמתי היא זו שאמרה שאין לי מה לקחת ללב שזה רק יברך אותי- כמו שמישהי אמרה כאן יכולה להיות שניסתה להרגיע אותי אז אמרה כך.
    שאלתי סתם כדי לדעת האם אתן מאמינות לדבר שכזה..
    והריב היה קשה נאמרו בו דברים שפגעו בי,פגעו כל כך חזק בין אם לדבר על ילדים ובין אם להזכיר את הבעיות עם בעלי, או לדבר על המשפחה שלי, או לקרוא בשמות גנאי ולקלל בצורה איומה.
  • תמחקי אותה. ברכה או לא ברכה. היא מטורפת...
    אני מאד מקווה שבעלך לצידך בענין.
    לא הייתי סולחת לעולם.

גיסתי עשתה לי דברים הרבה פחות חמורים ואני לעולם לא אסלח לה עליהם ותמיד אזכור לה אותם. משפחה או לא משפחה...

• מה שבטוח החמתך אישה מדהימה ושוחרת שלום!!!!!!!!!!!!! לגבי גיסתך יפה השתיקה....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה