הערה לא במקום... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באחד השירשורים אחת הבנות העירה הערה שלטעמי היתה קצת חסרת רגישות. אימרות מהסוג ׳אתן קשה לכן להיכנס להריון׳ הן בדיוק האימרות הכי כואבות לאלה שמנסות ומנסות ולא הולך להן. אנחנו יודעות שקשה לנו אז אין צורך להזכיר לנו את זה בהתנשאות( במיוחד ממישהי שכבר בהריון ברוך השם).
    הייתי מצפה בפורום הזה לקצת יותר רגישות.
    מאחלת המון המון הצלחה לכל המתקשות ולאלה שכבר בהריון שיהיה להן בכיף.
    אפרת
18 תגובות
עמוד 1
  • היי אפרת אני מחזקת את דברייך....! יש אנשים שלא מבינים מה הם קוראים ואז ככה הדברים שלהם נשמעים בקיצור היא יצאה "פיתה" אבל שטויות מאמי אנחנו חסינות
    [center]
  • אני איתכן בנות(:-
    כולנו נהיה חזקות והחודש בעזרת השם זה החודש שלנו
  • כל מילה בסלע.

• אפרת, אני מסכימה איתך אם ההערה היתה באה לפגוע.
    לדוגמא - אני רשמתי בהודעה קודמת שיש פה בנות שקשה להן להיכנס להריון וגם לי היה קשה להיכנס להריון הנוכחי... עבדתי עליו די קשה וגם כשנכנסתי הייתי המון עם דימומים וחשד להפלות ולקחתי הורמונים וכו'....
    אם נפגעת ממני אז מתוקה, לא הבנת אותי.
  • חס וחלילה שאני לא רוצה שתיכנסי לפורום הזה, וברור לי שזה לא היה בכוונה לפגוע, אבל קורה שאני נתקלת בהערות מסוג זה גם מאנשים הכי קרובים אלי והנה אתן לכן מספר דוגמאות: אחת החברות הכי טובות שלי אמרה לפני מספר ימים ׳אני נראה לי טיפה אחת קטנה שברחה למישהו בטעות מספיקה להכניס אותי להריון׳, ועוד מישהי קרובה סיפרה שאחותה בהריון ואמרה שברוך השם הן במשפחה פוריות מאוד. ויש לי עוד ועוד דוגמאות, אנחנו כבר מנסים למעלה משנה וחצי כך שבאמת יכול להיות שאלה סתם הערות שאין בהן כוונה לפגוע אבל בגלל שגם ככה יש לי רגשי נחיתות בעניין אני לוקחת אותן ללב.
    מצטערת אם נפגעת את ממני אבל אני חושבת שזה לטובה שאולי עוד נשים יקראו את השרשור הזה, אלה שאין להן בעיות, וידעו שצריך להיות טיפה יותר רגישות עם אלה שיש להן..
    מאחלת לך המשך הריון קל ותקין ומלא 
    ולכל הבנות ולי המון המון הצלחה, בשורות טובות לכולנו
    אפרת
  • אפרתי - אני בחיים לא התכוונתי לפגוע באף אחת.

העיקר שסידרנו הדורים... שיהיה לך המון בהצלחה

• אני חושבת שלא הבנת נכון את מה שהיא כתבה וכנראה זה בגלל המצב הרגשי שאנחנו נמצאות בו.
    כל הערה שקשורה בנושא "מדליקה" אותנו..
  • making baby no 2 - הוצאת לי את המילים מהפה..

• מה קרה לכן רק עכשיו קראתי את כל השרשור של אדווה 22 ואת ההודעה הזאת..
    יקירות שלי אין מה להפגע! היא האחרונה שתנסה לפגוע בנו תאמינו לי...
    אם אתן לא שמות לב לכל אחת היא נכנסת ומחזיקה אצבעות ומקווה שכולנו נכנס להריון בקרוב מאוד.

וגם בהודעה שהיתה אצל אדוה, הכל תלוי באיזה תון דיבור אתן קוראות אותה.
    לא שמתי לב לשום דבר שבא לפגוע בנו!! ראיתן איך שושי ישר זרמה איתה בתגובה.

קיצור לא לקחת ללב... כולנו נהיה אמהות ובע"ה בקרוב מאוד!!

ואין לאף אחת בעיות פה כל עקבה - לטובה!!
  • אני לא לקחתי את ההערה בצורה רעה, רק כשהבנות פה דיברו על זה אמרתי לעצמי שאולי אני מקלה ראש על ההערות האלה, והתפלאתי ממי זה הגיע.

עכשיו שקראתי את השישור הזה, אני רוצה להגיד לכן, שאנחנו מפגרותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!
  • לגמרייי.. גם אני חשבתי על המילה מפגרות אבל לא רצתי שיעלבו כאן עוד יותר...
    חחחחחחחח דיי מג'נונות אנחנו הכי מיוחדות בכל הפורום הזההההההההההה!!
    עוד רגע כולנו קופצות ל- הצלחנו להכנס להריון!!!!!!

אה ולורה - ברורררר שאת רצויה פה כפרותתתת שלא תעזי להעלם לנווו
  • אוי, די! ריגשתן אותי גם עכשיו! גם אני עם דמעות בעיינים.
  • בנות יקרות, אני מודה לכולןןןןןןןן על התגובות..
    מצטערת שוב, לא רציתי להישמע מפגרת וממורמרת.. רק ניצלתי את ההערה של לורה לדון בנושא שבאופן כללי מפריע לי...
    עכשיו אני מרגישה צורך לשנות את שם הדיון לרגישות יתר (טוב נו, אפשר להאשים את ההורמונים המזורגגים האלה שאני לוקחת חחח)...
    לורה ראיתי פה את כל התגובות המפרגנות והתומכות שלך, מגיע לך רק טוב!!!
    מאחלת לכולכן המשך יום מקסים ורגוע
    ואגב, בעוד מספר ימים כנראה אעבור הזרעה אז תחזיקו לי
  • אה, ועוד דבר אחד - אני כבר ממזמן לא פיתה. אני לחמניה עגולה ומלאה
  • אפוש - מלא מלא בהצלחה ומחזיקה לך אלפי

• לורה נשמה את לא זזה מכאן
    נשיקות...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה