גמילה מקקי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בתחילת פסח גמלתי את הבן הגדול שלי מטיטולים.
    הגמילה מפיפי לקחה כמה שעות ספורות
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
7 תגובות
עמוד 1
  • זה קורה הרבה......

הבת שלי לא פחדה - אבל היתה מפספסת הרבה.

הקטע הוא שצריך לתפוס אותו כשהוא מתחיל "ללחוץ" ואז לרוץ לשירותים. אצלנו עבדו הפרסים הקטנים......

בהצלחה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • גם אצלי זה ככה.
    מיכל בגמילה קצת לפני פסח. פיפי כבר אין פיספוסים, אבל קקי כן.
    אני לא מתרגשת, ייקח עוד קצת זמן, וגם זה יסתדר.
  • בדיוקקקקק כמו הבן הקטן שלי!!!
    תשאלי אותו אם הוא יודע מאיפה יוצא הפיפי ומאיפה הקקי ותחזרי על זה כל הזמן.
    אני בנתיים שמה לו חיתול כשנראה לי שהוא צריך קקי...בגן הם מתחילים גמילה אז אני מקווה שזה ילך טוב יותר.
    הבן הגדול שלי פשוט הלך, התיישב על האסלה, בלי ישבנון ובלי כלום ועשה קקי אבל הוא היה כבר בן 3.
  • אצלנו עבדו פרסים קטנים כשעשתה קקי באסלה

בהצלחה
  • בדיוק המצב אצלי...
    גם אני ניצלתי את הפסח לגמילה. הגמילה מהפיפי באמת הייתה צ'יק צ'ק...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • גמילה מקקי לקחה אצלינו כמעט חודש וחצי חודשיים . את הדיבורים לא עזרו . אצלי הוא היה תמיד תרחק ואז היתי שמה לו טיטול . רק אחרי שהפסקתי לדון בנושא , אלא רק שמה טיול כמו בשיגרה יום אחד הוצאתי לו לנסות לפני הטיטול לשבת על הסיר ..... פעם אחת הצלח ומאז לא היו בעית . לנדנד ולדבר לא יעזור , טיפה לרדת מעניין ןזה הסתדר. זה פשת מפחיד אותם וזהו .
    http://www.holdthatpic.com/
  • קרה לנו, מה שעשיתי הוא כל פעם שהוא מבקש קקי להציע לשים לו טיטול שיעשה בו...עד שיהיה מוכן להיפרד גם מהקקי

אהוד
    עידן
    אני :)
    יום נישואים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה