אמצעי מניעה אחרי הלידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חברות,

הלידה כבר אוטוטו ואני לא יודעת מה לעשות אחרי הלידה (איך למנוע)

אני רוצה הפרש של שנתיים-שלוש בין הראשון לשני ומתכננת להניק.

יש משהו שאתן ממליצות עליו/ ממליצות לא להשתמש בו?

אין לי מושג מה אני הולכת לעשות....

10 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחח חמודה, כבר חושבת על סקס

אז יש כמה אפשרויות
    1. גלולות סירזט לנשים מניקות(קראתי בעלון שלהם על התופעות וכמעט נחנקתי מהגלולה שבלעתי. מיותר לציין ואת השנייה לא לקחתי ....).

2. קונדומים-שזה רעיון נהדר!!! מצאתי סוג כזה סוף סוף שגם אני וגם בעלול נהנים ולא מרגישים שיש משהו על הנחש חד העין

3. שמעתי על זריקות-שזה גם הורמונים-כל 3 חודשים לדעתי וזה במקום גלולה. לא יודעת אם אפשר בזמן הנקה
    אבל אנחנו תודה לאל כבר כמעט שנה ו5 חודשים עם קונדומים, ומקווה להמשיך ככה עוד שנים ארוכות

• אני השתמשתי בגלולות.... חזרתי אליהן ברגע שקיבלתי מחזור ראשון. עד אז נמנענו מחדירה....
  • למניקות האופציה ה-כמעט- יחידה היא- סרזט, או עוד גלולה שאפשרית בהנקה..
    בגלל ההורמונים שיש בכל דבר כמעט..
    או קונדומים.

אבל הסרזט הוא לא מדהים.. יש איתו בעיות של כתמים, אני סבלתי מזה הרבה!
    והוא גם לא תמיד מונע ב- 100%.. (טוב כל הגלולות לא מונעות ב- 100%)
    לכן הוא מומלץ רק בהנקה, אחרי ההנקה חייבים גלולה אחרת!
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • אניה- ברור שאני כבר חושבת על ס ק ס..... איך אפשר שלא אם הבעלול מעיר אותי 3 פעמים באמצע הלילה ואז בבוקר שואל בקול הכי חמוד ומתפנק "אפשר עוד פעם?"..... ברור שאפשר!!!!

מבחינתי קונדומים הם לא אופציה בגלל שאני דתיה וזה בעיתי ע"פ ההלכה. אז אני צריכה אופציות אחרות....

לאורה- נמנעתם מחדירה עד שקיבלת מחזור ראשון

• אם בעלי היה מעיר אותי בלילה לסקס הייתי קורעת אותו מכות!!! רק לי מותר להעיר באמצע הלילה לסקס

• אצלינו- לשנינו מותר להעיר

• מה אתן יודעות... התעקשה התעקשה עד שמצאה... חחחח
    זה פורום יולדות אם לא שמת לב... לא רוצות ספוגיות רוצות להשריץ
  • אני משתמשת בהתקן ללא הורמונים.. זה מתאים לשנתיים שלוש ואני מאוד מרוצה

• חחחחחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה