מה יהיה? ליטלי שושי עזרה!?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום שוב מעקב אצל הרופאה המעצבנת הזאת בא לי להרביץ לה שום היא אמרה שהם קטנים 11ס"מ וטענה שהם לא יגדלו יותר
    [center]
8 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה שלי, בוא אני אגלה לך משהו שלא הרבה יודעות. יש חודשים שאין ביוץ.
    ועדיין מקבלים מחזור. וזה בסדר וזה תקין וזה יכול לקרות לכל אחת.
    יש בנות שהמינון הראשוני של האיקקלומין נמוך להן מדי ובוסת הבאה מעלים להן את המינון ואז זה מסתדר..
    אני מבינה את העצבים, אבל בואי נסתכל על זה ככה: אם הבעיה זה ביוצים חלשים, אז אנחנו מחזקים אותם. אם הבעיה זה ביוצים לא סדירים, אנחנו מסדירים אותם. אם הבעיה זה ביוצים לפני הטבילה- מסדרים גם את זה.
    בד"כ עושים 4-5 סבבים עם האיקקלומין לפני שמנסים משהו אחר...
    תני לזה את הזמן של זה. כל גוף מגיב אחרת.
    במקומך הייתה ממשיכה יום כן יום לא לייתר ביטחון עד הוסת בכל מקרה.
    אי אפשר לדעת...
    ואם לא, בע"ה בחודש הבא, יהיה לך ביוץ מהמם לכבוד יום העצמאות - זיקוקי דינור יצאו לך מהשחלות!

• תודה נשמה שלי אבל זהו אני לא רוצה יותר להשתמש במשהו חיצוני זה מעכשיו הכל טבעי סתם אני ילדה חסרת סבלנות אני יודעת שיש לי ביוץ הוא פשוט מאוחר ואני ובעלי דווקא בזמן הזה לא ביחד! אבל למה היא שללה לי את כך החודש???????אולי יהיה כן ביוץ מאוחר?
    [center]

• בואי אני אספר לך משהו מעודד
    בסיבוב ניסיונות הראשון שלי,
    הייתי בטיפול עם איקקלומין, בניסיון הרביעי הרופא שלי אמר שאין ביוץ
    ושטיפול הבא נתחיל זריקות ואין טעם לעשות הזרעה כי פספסנו את הביוץ (היו חגים)
    אני ובעלי המשכנו ב"מאמצים" בכל זאת בלי לחץ ותנחשי מה
    נקלטתי להריון עם הבן המתוק שלי!!
    וזה בלי הזרעה בכלל!!
    אל תספידי עדיין ותמשיכו לנסות
    וכמו ש little אמרה המינון כנראה נמוך מידי ווסת הבאה (נקווה שלא תגיע) תקבלי מינון יותר גבוה
    אבל אם אין בעיה ידועה אז אולי באמת עדיף לך לנסות טבעי.

בהצלחה
  • אדוה22 ,

רק אם אפשר שאלה.. באיזה מינון התחלת החודש את האיקקלומין ?
    התחלתי אתמול והרופא נתן לי 2 ביום .
    אני שואלת שאני אדע אולי גם אני אהיה במצב שלך עם הזקיקים...
    תודה
  • היי,

הרופאה המעפנה שלך הסבירה לך למה הזקיקים כ"כ קטנים?
    יכול להיות שבגלל שהביוץ שלך מאוחר, הזקיקים עדיין לא התבשלו מספיק.
    אני ממש ממש ממש לא הייתי מוותרת החודש, מה היא מבינה??? חחח
  • היי עדי גם לי היא נתנה 2 ביום, אמא של נועם וואוו בהחלט עידוד מעודד ביותר, שושי,לו רק ידעת איזה פרוץ מעצבן יש לרופא והיא עונה רק בכן ולא שתלך תעשה חמוצים במקום לפשפש ב... ולא לתת תשובות
    [center]
  • תחליפי רופאה, מה קרה? התחתנת איתה?
    אנחנו משלמים עבור השירותים של הקופ"ח, הם לא עושים לנו שום טובה (שהרי כל ביקור אצל מומחה, טופס 17, רנטגן, אולטא' משלמים עליהםםםם!!!)
  • לפעמים רופאי נשים לא מגלים יותר מידי רגישות ולא תמיד מבינים את התחושות שלנו. אל תשכחו כמה נשים הם רואים ביום, כל יום... אבל זה לא תירוץ...

אם את לא מרגישה שטוב לך ואת לא מקבלת את התשובות או היחס המתאים- פשוט תחליפי... יש מספיק רופאים שישמחו ללוות אותך בתהליך המדהים הזה.

לדעתי את לא צריכה להתייאש ובכל זאת לנסות עוד חודש או חודשיים לפחות לפני שתתייאשי. אני מאוד מאמינה בכדורים האלה ושמעתי המון סיפורי הצלחה.

אבל לא משנה מה, תעשי מה שהלב שלך ינחה אותך!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה