המכשפה הגיעה ואני הכי אופטימית בעוולם! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול קמתי בבוקר והרגשתי שהנפיחות בחזה מתחילה לרדת קצת, ישר מדדתי חום והוא היה 36.5 לאחר שכמעט שבוע הוא עמד על 37.00!

ידעתי שה- הולכת להגיע באותו יום!
    בעלי בדיוק התארגן לתפילה והסתכלתי עליו עם פרצוף עצובי כזה
    וידיים מושטות שיבוא להביא לי חיבוקי
    התחבקנו ואמרתי לו שכנראה היום אקבל אז לפחות להנות ממנו עוד קצת..
    (אני שומרת טהרת המשפחה אז אנחנו ללא מגע שאני במחזור)
    וירדו לי דמעות בעיניים ואמרתי לו שילך להתפלל עלינו שאני אוהבת אותו ואני יתגעגע מאוד.. הוא גם חיבק אותי חזק ונישק אותי ואמר שהוא מתגעגע כבר עכשיו...

ואכן היו לי כאבים לאורך היום בצד שמאל המון דקירות ואז ממש ממש מאוחר בלילה התחילו לרדת הכתמים החומים.

הייתי אתמול בסרט שהופק במיוחד לנשים חרדיות (בהיכל התרבות בבת ים) 600 נשים היו שם! ותקשיבו, לא הפסקתי לבכווותתת אני וחברות שלי, זה היה הסרט הכי מרגש בעולםם!!
    כל כך טוב, כל כך מותח, כל כך אמיתי וכל כך נגע לי ללב... בדיוק מה שעבר עלי.
    והמוסר בכל הסרט - זה רצון ה'!!

וזה רצון ה'!! שהחודש קבלתי! זה רצון ה' שעדיין לא התעברתי, הוא יודע מתי אני ובעלי נהיה מסוגלים להיות אמא ואבא הכי מדהימים בעולם, הוא יודע כמה אני רוצה וכמה אני משתוקקת לגדל דור ישרים מבורך בביתי, והכל - למענו יתברך!!

ואני מאמינה ואני בטוחה כמו שהשמש זורחת בכל בוקר, ככה אני בטוחה שאתעבר ויהיו לי המון ילדים בריאים ושלמים! ואחרי שיגיע הראשון יגיעו אחד אחרי השני כל השאר, אמן כן יהי רצון!

אדוה
8 תגובות
עמוד 1
  • אוי אדוולי - כמה שאני מבינה אותך על רצון ה' זה עדיין קשה . מחזקת אותך....

• כל הכבוד על הגישה
  • making baby no.2
    תודה יקירתי!!! אמן וזה אכן היום הראשון להריוני!
    הכל בעיתו ובזמנו, העיקר ילד בריא ושלם וצדיק של אמאאאא!!!

ולורוש, כן זה קשה אבל אני מרגישה שמלמעלה נותנים לי כוחות.
  • אדוולי התרגשתי ,איזה תיאורררר
    כמו שאמרת כל דבר בעיתו אני ממש דבקה במילים האלו, הכל לטובה
  • איזה מרגש....!!!
    את כזו מקסימה...
    תשמרי על האופטימיות ועל הזוגיות המדהימה שלך והכל יסתדר.
    גם אני בטוחה שכשהזמן יהיה נכון, אתם תהיו הורים נהדרים.

ומי ייתן כי היום הוא היום הראשון להריון שלך:-)
  • אמןןן קרןן תודה אהובה!!
    ותודה אפרתוש.. מקסימות!
  • ישר כח על האמונה והאופטימיות!!!!!!!!!! כולנו צריכות ללמוד ממך........!!!!!!!!!!!!!! הלוואי והחודש הוא שלך!!!!!!!!!!!
  • את תותחית!!! אין דברים כאלה!! אשרייך!!!
    בע"ה בעיתו בעיתו ובזמנו!!! שתצליחו עוד החודש!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה