לבנות שמבינות בIVF - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוייייייייייייי בנות בנות למי אבכה אם לא לכן???!!!!!!!!!!
    היתי אצל קופרמנץ היום ...
    הוא מכוון אותי ישר לUVf
    הבנתי שעכשיו מתחיל התהליך הפרוצדורלי ...שאני הכי הכי "אוהבת"...
    אז אולי קצת עזרה מבעלות ניסיון:
    מחר אלך לקופת חולים שלי - כללית -ואבקש טופס לבקשה IVF אחכ חוזרת לרופא הוא ממלא ואז שוב חוזרת לקופה כדי לקבל אישורם ...
    שאלתי היא -
    אם אני בכללית ובעלי במאוחדת ....יהיה בעיה ????
    כי בעיקרון הבעיה היא אצל בעלי ...
    ותוך כמה זמן הקופת חולים מאשרת ???( הרופא אמר לי שאני 100% אקבל אישור )
    ואחרי שמקבלים מקופת חולים אישור - אני זו שהולכת לבית חולים ,כנראה לאיכילוב ומגישה טפסים ???כמה זמן שם ממתינים??????????????
    קיצרררררררררררר
    באסה דיכאון....
    אין לי כוחות לתהליך הפרצדרולי רוצה כבר להתחיל ולסיים אםזהההההההההה
    אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
8 תגובות
עמוד 1
  • אישור מקופ"ח מקבלים אחרי בדיקה לפחות 3 ימים
    ההמתנה בבית חולים זה תלוי ברופא שמקבל זה לא צריך לקחת זמן ואם כל הטפסים נמצאים אז לא תהיה בעיה.
    אני כעיקרון המתנתי לפרופסור בתל-השומר אז היתי צריכה לחכות לפחות בהתחלה
    שבועיים בערך ולאחר מכן זה כבר רץ
    בהצלחה

• הפרוצדורה היא תמיד מסורבלת, אבל תקתקי את זה פשוט, קחי לך את זה כפרויקט, בלי עצבים, כולי תקווה שהטיפול הראשון יצליח ואם חלילה לא- אז הפרוצדורה אח"כ היא קלה יותר- מקווה שלא תזדקקי.
    את צריכה לשמוח שהתהליך מתקדם, אל תתעסקי בשטויות, זה ירוץ מהר ויהיה בסדר
  • היי מאמי הילדה שלי (_זאת שבתמונה למטה) הגיע לעולם בעזרת ivf icsi משהו יותר מסובך מ הפריה רגילה..וגם אצלינו הבעיה היא אצל בעלי הריכוז זרע שלו היא 0.6 שזה עקר לחלוטין אפשר להגיד..והנה כמו שאת רואה יש ה' למעלה ועם רוצים משהו ממש אין זו אגדה וחלומות, לגביי מה ששאלת לי הקופת חולים (גם כללית) נתנו אישור ל 3 טיפולים על חשבונם זה לכח בערך שבוע עם אני לא טועה..אין שום בעיה עם בעלך בקופה אחרת אני בכללית ובעלי בלאומית אין שום בעיה בזה..אחרי שתקבלי את האישור ביד את הולכת לivf ומביאה להם את האישור למזכירה שלהם וזהו ומשם המסע לחלום הכי מתוק מתחיל..טיפ קטנטן ממני :אחרי החזרת עוברים תתנהגי כאילו שאת כבר בהריון תפסיקי לעשן (במידה ואת כן) ולא לשתות קפה שחור ובלי דג סלומון..בהצלחה ענקית מאמי..עם את צריכה משהו תרשמי לי..

• בהצלחה
  • בוקר טוב

הבנות ענו לך על הפרוצדורה המעיקה אבל די זורמת

• אתן פשטות מקסימות!!!!!!!!!!!!!!!!!
    גרמתן לי לי לחייך אחרי כמה ימים של באסה
    ממש מדהימות שהגבתן ...ובכזו אופטימיות!!!!!!!!!!!!
    כבר בבוקר היתי בקופה שלי ...שכמובן ישר ניפנפו אותי לקופה בקטוביץ....
    שם אמרה לי המזכירה שלוקח כחודש עד שאקבל אישור???!!!!!!!!!!!!!!
    טוב נראה כבר ...
    יום א אלך לפרופסור שיימלא פרטים ואגיש ישר לקופה ....מקווה שהעניניים יזוזו שם ...
    מלא תודה לההיענות - ממש מצווה מה שאתן גרמתן לי להרגיש!!!
    ואשמח לעוד תגובות תמיד...
    אמשיך לעדכן
  • שיר ,
    אני התחלתי ממש מהר לא חיכיתי יותר מידי לאישורים ( אולי בגלל שהלכתי על בית חולים אלישע)
    כדאי שתתחלי כבר עם הבדיקות כדי שעד שיהיה לך את האישור יגיעו כל התשובות

בהצלחה מחזיקה לך
  • איזה בדיקות צריך לעשות???????
    עשיתי פרופיל הורמונלי -שתקין
    מעקב זקיקים חודש אחד0תקין
    ובעלי עשה 2 בדיקות זרע - לא תקינות...
    עוד משהו צריך לעשות???
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה